Win in Oktober je aankoopbedrag terug!

Tijdens de maand oktober maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

 

Bij elke aankoop vanaf €250 ontvang je in oktober een uitnodiging om deel te nemen aan onze wedstrijd. Deze gaat door op 2 november 2018 onder het toezicht van een gerechtsdeurwaarder.

 Terug open om 14u00 Openingsuren

Win in Oktober je aankoopbedrag terug!

OKTOBERACTIE!

Win deze maand je aankoopbedrag terug!

Meer info hier

LARRIDON, ADVIES OP MAAT

Onze adviseurs staan klaar om samen te zoeken naar dat éne pièce unique voor jouw interieur of dat totaalconcept waar je al lang van droomt.

Advies nodig?

Contacteer Ons

Onze Collecties

Ontdek ze hier

Onze collecties

In onze toonzaal vind je een ruim aanbod van verschillende stijlen. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit eigen ontwerpen die nog ambachtelijk vervaardigd worden in lokale ateliers. Deze meubels zijn stuk voor stuk uniek & authentiek en kunnen aangepast worden volgens uw specifieke wensen. Neem zeker een kijkje in onderstaande foto's en laat je inspireren!

Producten in de kijker

Binnen de landelijke stijl kan je eindeloos combineren en zorgt de decoratie voor een warme, persoonlijke touch. Door metaal en ruw hout te combineren, kan je een brutere stijl creeëren. Zo kan je een volledig unieke combinatie samenstellen en, indien nodig, volledig op maat.stop

Larridon Home

Op basis van onze ruime ervaring, hebben we een selectie gemaakt van top-ateliers voor de creatie van onze eigen collectie. “Larridon Home” is dan ook een exclusieve lijn van zowel fauteuils als meubelstukken.

De produktie van deze meubelstukken vindt plaats in kleine, authentieke meubelateliers in België en Nederland die nog op een traditionele en kwalitatieve manier meubels vervaardigen. Puur vakmanschap. Van ontwerp, naar materiaalkeuze tot en met uiteindelijke fabricage; het volledige proces gebeurt in nauwe samenwerking met de ateliers zelf.

Enkel de meest hoogwaardige materialen en beste technieken komen in aanmerking voor onze collectie.

ontdek hier meer