Gesloten Openingsuren

Covid-19 maatregelen

#veilig winkelhieren

Om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, hebben we volgende maatregelen genomen:

GENOMEN MAATREGELEN

Toonzaal

Hygiëne, in ons inkomsas vindt u bij het binnenkomen een display met alcoholgel om uw handen te desinfecteren en mondmaskers. Wij vragen om nooit met meerdere mensen in het inkomsas te blijven. Daarom gelieve bij het binnen komen of buiten gaan te wachten tot het inkomsas leeg is. In alle toiletten staat er desinfecteerspray.
Geen groepen, kom niet met meer dan 2 personen naar de winkel. Daarnaast willen we het aantal bezoekers beperken tot max. 20 personen op hetzelfde tijdstip. Om wachtrijen op de parking te vermijden, kan u een bezoekmoment op voorhand inplannen. Per bezoek reserveren we 1 uur om de toonzaal in alle rust en veiligheid te verkennen.
Bij een gepland bezoek, geldt er geen aankoopverplichting. Bij het inplannen van je afspraak, vragen we welke stijl jullie voorkeur heeft, zodat een geschikte adviseur ter beschikking staat. Gelieve bij aankomst aan te melden bij de onthaalbalie.
Afstand bewaren, houd min. 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Onze toonzaal telt 5.000 m², dus meer dan ruim genoeg om iedereen rustig en veilig te laten circuleren.
Plexischermen, aan de inkombalie en aan alle ontvangsttafels zijn er plexischermen opgesteld zodat we op een veilige manier met elkaar in gesprek kunnen gaan. Op de slaapafdeling zijn er per bezoeker plasticcovers voorzien om te gebruiken bij het testliggen.
IK WIL EEN BEZOEK INPLANNEN AAN DE TOONZAAL

Afhalingen

Voor de afhalingen zal er tijdelijk enkel op afspraak gewerkt worden. Als uw bestelling klaar staat voor afhaling, zal u een mail ontvangen met de vraag tot overschrijven. Van zodra uw betaling bij ons binnen is, zal u een nieuwe mail ontvangen om een afhaalafspraak in te plannen. Afhaalafspraken kunnen tussen 9u en 18u. Uw bestelling zal op het afgesproken tijdstip aan de poort staan van ons magazijn in de Spoelewielenlaan 6 (achterkant toonzaal).

Leveringen

De leveringen gebeuren door een vast team van 2 mensen die voorzien zijn van mondmasker en handschoenen. Tijdens de levering vragen wij om de ruimte waarin de meubelen geplaatst worden niet te betreden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wees vanaf nu altijd als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes en profiteer als eerste van onze acties.
Schrijf je in

Wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie