wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier impliciet mee akkoord.

aanvaarden meer informatie

Gratis plaid voor elke koper in november!

Tijdens de maand november krijgt elke koper een gratis plaid twv 38,5 € bij aankoop vanaf 1.000 €.

 

Niet van toepassing voor afgeprijsde toonzaalmodellen.

 Klik hier voor meer info

Terug open om 10u00 Openingsuren

Gratis plaid voor elke koper in november!

Meer dan 75 jaar kwaliteit & service

Historie

Over Ons Historie

1942

In 1942 startte meubelmaker Camiel Larridon zijn éénmanszaak. In die tijd gelegen in het centrum van Lendelede, vlakbij het station. Na 30 jaar van noeste arbeid, nam de jongste dochter de zaak over.

1983

Gisèle Larridon en John Bossuyt werden al snel genoodzaakt om uit te breiden en openden in 1983 een nieuwe vestiging langs de Rijksweg. Het aanbod werd volledig opgewaardeerd en sterk uitgebreid, met als gevolg een bekendheid over heel West-Vlaanderen. 

 

1995-2000

In 1995 werd de vestiging verder uitgebreid tot 3.000 m2 met enkel en alleen kwaliteitsmeubelen. In 2000, maakte de derde generatie met dochter Eveline Bossuyt haar intrede, wat meteen resulteerde in een sterke verjonging van het aanbod.

2003-2006

In 2003 werd de toonzaal een laatste keer uitgebouwd tot meer dan 5.000m2 en drie jaar later kreeg de volledige façade een facelift.  

2009

In 2009 hebben Eveline en haar partner Tomas het roer officieel overgenomen en sindsdien wordt de toonzaal continue vernieuwd en aangepast om zo mee te zijn met de allerlaatste trends. Na meer dan 75 jaar, wordt er nog dagelijks gewerkt aaan het verbeteren van de collecties, alsook de presentatie ervan. 

 

2017

In 2017 werd ons eigen Larridon Home label opgestart waarbij zowel de produktie van de fauteuils als meubelstukken van deze collectie plaatsvindt in kleine, authentieke meubelateliers in België en Nederland die nog op een traditionele en kwalitatieve manier meubels vervaardigen. Puur vakmanschap. Van ontwerp, naar materiaalkeuze tot en met uiteindelijke fabricage; het volledige proces gebeurt in nauwe samenwerking met de ateliers zelf. Enkel de meest hoogwaardige materialen en beste technieken komen in aanmerking voor onze eigen collectie.