Gesloten Openingsuren

Welkom bij Bar Kamiel

Tijdens je bezoek aan Meubelen Larridon is Bar Kamiel de ideale plek om even te genieten van een heerlijke lunch, dessert of koffie. De keuken is de hele dag door geopend, en je hebt de keuze uit gevarieerde middaglunches, snelle snacks en tapas. Maak je dag compleet met een warme koffie of thee en verwen jezelf met een zoete lekkernij.

Bij Bar Kamiel staat passie voor heerlijk eten centraal, we serveren enkel huisgemaakte lekkernijen, van aperitief tot dessert, steeds bereid met verse ingrediënten. Of je nu zin hebt in een snelle hap of een uitgebreide lunch, we hebben voor elk wat wils. Neem alvast een kijkje op onze menukaart. 

Je vindt Bar Kamiel binnen Larridon Home, met dezelfde openingsuren als de winkel. 

Maak je bezoek aan Larridon Home compleet met een tussenstop bij Bar Kamiel. En combineer zo interieurinspiratie met heerlijk eten voor de ultieme ervaring. Tot snel! 

Tip: Kom je van ver? Of wil je langskomen in het weekend? Dan raden we jou aan om te reserveren, zo ben je zeker van een plekje. Reserveer hier

BarKamiel - Waarom Kamiel?

Waarom Kamiel?

De naam 'Bar Kamiel' vindt zijn oorsprong bij Kamiel Larridon, de grondlegger van Larridon Home. Kamiel was de grootvader van Eveline Bossuyt, die ondertussen al meer dan 15 jaar samen met haar partner Tomas Ceusters als derde generatie aan het roer staat van de interieurzaak. Bar Kamiel bevindt zich in het huis waar Eveline in de jaren '80-'90 is opgegroeid. Eveline had een hechte band met haar grootvader en hij bracht haar alles bij wat ze moest weten over hout en meubels. Spijtig genoeg is hij 20 jaar geleden op 93-jarige leeftijd overleden. Eén ding staat buiten kijf: hij zou enorm trots zijn geweest op de bar die zijn naam draagt.

BarKamiel - Interieur

Interieur

Wist je dat de volledige styling door ons is gebeurd? De verschillende meubels kan je bij ons in de toonzaal terugvinden. En dit mag je echt letterlijk nemen, van de stoelen en tafels tot de muurdecoratie en zelfs het bestek zijn verkrijgbaar in de winkel. 

Maak gebruik van ons laadplein terwijl je lekker geniet van een hapje of drankj

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wees vanaf nu altijd als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes en profiteer als eerste van onze acties.
Schrijf je in

Wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie