wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

ik snap het! meer informatie

Nu geopend tot 18u30 Openingsuren

Reviews

Reacties geplaatst door onze klanten

Realisaties Makeover

95%

Verkoop

Aanbod 92,3%

Vriendelijk ontvangst96,5%

Professioneel advies95,4%

Communicatie

Telefonisch onthaal94,5%

Planning levering93%

Tussentijdse update98,1%

Levering

Vriendelijkheid98,1%

Stiptheid98,1%

Nauwkeurige plaatsing97,4%

Dienst na verkoop

Vlotte communicatie93,5%

Snelle afhandeling94,3%

Oplossing naar wens93,7%

Een klein minpuntje is de interne communicatie die ons bijna parten heeft gespeeld, maar ondanks dit puntje, toch tevreden van de geleverde salon.

L. uit Kortrijk | okt 9, 2019

Vriendelijk & stipt!

Vriendelijke service, stipte levering, goede opvolging.

uit Oostrozebeke | okt 3, 2019

Top!

Alle contact dat er geweest is, verliep uiterst professioneel en vriendelijk. Ook de kwaliteit van de meubels zelf is top! Het is ver vanuit Brugge, maar ik kom zeker nog terug.

L. uit Assebroek | okt 3, 2019

Na verkoop nog niet nodig gehad maar heb alle vertrouwen in kwaliteit en service van Meubelen Larridon !

D. uit Harelbeke | sep 26, 2019

dienst na verkoop nog geen ervaring

uit loppem | sep 15, 2019

5 sterren!

we hebben de dienst na verkoop nog niet nodig gehad

D. uit Ooigem | sep 9, 2019

Elke keer keren we graag opnieuw naar jullie zaak! Goede meubelen, service, leuke sfeer. Top!

I. uit Kuurne | sep 6, 2019

Stipt & Snel!

snelle en stipte uitvoering van de levering salon door vriendelijk personeel.

A. uit Kuurne | sep 5, 2019

Er werd mij beloofd dat men de relaxfunctie van mijn oud salon zou gaan vervangen op nieuw adres (Bergelen 95 8560 Gullegem). Bij de levering van het nieuwe salon keek men het na en enkel de "kabel" dient te worden vervangen...

C. uit Gullegem | aug 2, 2019

Zeer tevreden over de vriendelijke afhandeling van aankoop tot en met levering, en over kwaliteit van de nieuwe zetels. Enig klein minpuntje : we werden voor de levering niet een half uur op voorhand gebeld, zoals nochtans afgesproken, waardoor wij op onze beurt een persoon die stand-by was niet meer konden verwittigen en ikzelf mijn rug extra moest belasten..

W. uit Dessel | jul 31, 2019

heel tevreden !!!

s. uit Diksmuide | jul 28, 2019

geen bemerkingen, alles zoals afgesproken

D. uit Harelbeke | jul 28, 2019

Doe zo verder!

Wij zijn super tevreden met onze aankoop en zeker en vast de service die we kregen. Niets op aan te merken; doe zo verder!

D. uit Zedelgem | jul 27, 2019

Geen enkel minpuntje!

Wij zijn echt enorm tevreden over onze aankoop en de service van meubelen Larridon en zullen jullie zeker bij vrienden/kennissen aanbevelen ! Ik zou geen enkel minpuntje kunnen noemen.

D. uit Moorslede | jul 25, 2019

Professioneel over de ganse lijn.

M. uit 8980 Zonnebeke | jul 22, 2019

Alles was in orde

W. uit ieper | jul 20, 2019

Heel tevreden van de service !

B. uit Roeselare | jul 19, 2019

We zijn zeer tevreden !!

C. uit Lichtervelde | jun 30, 2019

Zeer tevreden!! Ervaren mensen voor de levering! Wij komen zeker nog langs voor de rest van ons interieur.

P. uit Blankenberge | jun 30, 2019

Toffe en vlotte bediening!

Heel toffe en vlotte bediening zowel in de winkel als bij de levering. Wij zouden zeker niet aarzelen om nog bij Larridon langs te gaan .

V. uit Poperinge | jun 29, 2019

Met alles waren we goed overeen gekomen in de verkoop,alles was heel vriendelijk ter plaatse geleverd,alleen was de datum van levering niet naar keuze zo als afspraak.(Dit zo maar ter zijde.) We zijn voorlopig heel content van onze koop,mensen die komen vinden het ook heel mooie zetels. Dus: dan geven we jullie zeker een vier a' vijf sterren meubel zaak. Groetjes Älfons Depessemier

Ä. uit Ieper | jun 28, 2019

we zijn heel tevreden .

D. uit handzame kortemark | jun 24, 2019

Met dank om toch te leveren ;)

E. uit Assebroek | jun 22, 2019

Wij hebben bij de bestelling al 1.799 EUR betaald en 1 week voor de levering de rest van 4.000 EUR. Toen had ik al laten weten dat onze oude meubelen moesten meegenomen werden, wat op de dag van de levering ook gebeurde, mits bijbetaling van 75 EUR, welke wij nog moesten overschrijven.De levering gebeurde op donderdag 13 juni, doch op dinsdag 18 juni ontving ik al een mail van de dienst boekhouding dat het bedrag van 75 EUR nog niet was overgeschreven. Dit vinden wij er echt over!!!! Dat men na 2 weken een mail ter herinnering stuurt, tot daar aan toe. Wij zouden nog een tapijt en een bijzettafeltje bijbestellen, maar we weten niet of we nog bij U zouden langsgaan. Als men al zo'n groot bedrag heeft ontvangen, moet men niet na 5 dagen over 75 EUR zeuren.... Sorry, maar niettemin, een mooie salon waar we zeker content van zijn.

C. uit PASSENDALE | jun 21, 2019

Jullie aanpak en persoonlijk contact met de klant is heel goed. Dit wordt gewaardeerd !

V. uit Roeselare | jun 14, 2019

Heel tevreden met de aankoop. Vriendelijke plaatsers, juiste planning, wel net geen perfecte afwerking bij plaatsing verlichting in kast. Een mooie zaak met kwalitatieve producten.

l. uit anzegem | jun 14, 2019

Perfect!

Wij zijn zeer tevreden klanten! Perfect en correct op tijd geleverd volgens overeenkomst waarvoor dank Heidi

T. uit Wervik | jun 13, 2019

Alles is verlopen zoals afgesproken. Mario

V. uit Deinze | jun 7, 2019

Dienst na verkoop heb ik nog niet meegemaakt. Ik vermoed dat het ook wel in orde zal zijn.

V. uit 8700 Tielt | jun 6, 2019

zeer tevreden over aankoop, zeker zeer vriendelijk en vlotte afhandeling, hebben nog een console nodig, komen dus zeker terug langs. Console die bij de kast Ferro past, hopelijk hebben jullie dat, mvg,

d. uit heule | jun 6, 2019

Bij de levering waren de personen supervriendelijk. We zijn heel tevreden met onze nieuwe salon. Dienst na verkoop hebben wij nog niet nodig gehad. vriendelijke groeten José en J-Pierre

D. uit Oedelem | jun 5, 2019

Zeer tevreden met de bestelling, prima levering. Professionele uitleg.

T. uit Knokke | jun 3, 2019

tevreden met de bijhorende info omtrent de kast

V. uit wortegem-petegem | jun 2, 2019

- Dienst na verkoop (nog) niet nodig gehad. - Bedankt, wij zijn uitermate tevreden!

D. uit Dentergem | jun 2, 2019

Top service! Beter kan niet! Kraaknet bedrijf. Prachtige en kwaliteitsvolle collectie. Wij vertellen het verder aan onze vrienden en aan iedereen die het horen wil.

L. uit 9790 WORTEGEM-PETEGEM | mei 31, 2019

Perfect verlopen

Alles is perfect verlopen, enkel mankeren wij nog een keukenstoel, op wieltjes, maar dit is buiten uw wil

H. uit 8730 Beernem | mei 31, 2019

we zijn heel tevreden met onze aankoop we raden iedereen aan om bij jullie eens langs te komen zeker een aanrander

g. uit Ichtegem | mei 31, 2019

Maar 1 adres!

Gezien de aankopen in het verleden en zeker het laatste jaar bewijst nog maar eens het volste vertrouwen te hebben jullie zaak ! Voor ons is er maar 1 adres en dat is bij Larridon !!! Met vriendelijke groeten, Geert en Veronique Staelens-Claeys

S. uit Ledegem | mei 30, 2019

Heel postieve ontvangst ook bij de levering mensen die weten waarmee ze bezig zijn Top

l. uit KORTRIJK | mei 27, 2019

Aanrader voor iedereen

we zijn zeer tevreden een aanrader voor iedereen

g. uit 8480 ichtegem | mei 23, 2019

Alles ok

D. uit Oekene | mei 21, 2019

Professioneel

Zeer tevreden over onze aankoop. Meubelen geproduceerd in West-Vlaanderen en verdeeld door Meubelen Larridon. Correcte info, afspraken en perfecte levering. Bij levering de nodige info verkregen over onderhoud meubelen. Zouden geen seconde twijfelen om opnieuw een aankoop te doen bij Larridon. Professioneel bezig, waarvoor dank !

V. uit Izegem | mei 15, 2019

Mooi resultaat

We zijn zeer tevreden. Eveline haar interieuradvies ter plaatse heeft geleid tot een zeer mooi resultaat.

D. uit Lotenhulle | mei 15, 2019

zeer tevereden over onze nieuwe meubelen; vriendelijk personeel en correcte levering. Een aanrader

C. uit Zwevegem | mei 15, 2019

zeer vlot verlopen

We hopen dat als er na langere tijd zich een probleem zou voordoen, alles ook zo vlot gaat verlopen.

B. uit Dadizele | mei 14, 2019

jullie zijn een echte aanrader, op alles maximum service, geen enkel minpunt, wij raden jullie zeker aan binnen onze kenniskring

l. uit rumbeke | mei 14, 2019

Top

Katrien is een prima verkoopster . Top

D. uit Izegem | mei 10, 2019

zeer tevreden

X. uit 8501 Heule | mei 4, 2019

Tot nu toe geen opmerking. Alles naar wens verlopen.

T. uit Ingelmunster | mei 3, 2019

Een aanrader!

Aangemane winkel.. Vriendelijke vrouw des huis. Een aanrader om eens terug te gaan. Zeker aan te bevelen.

L. uit Aalbeke | mei 2, 2019

5/5

Alles is correct verlopen.

D. uit Deinze | mei 2, 2019

Zoals jullie zien :-) Verbeteren wordt nu moeilijk!

H. uit 9052 GENT-Zwijnaarde | apr 28, 2019

OK!

ok

d. uit oostnieuwkerke | apr 25, 2019

Goede uitleg

Vriendelijk goede uitleg we komen zeker weer

V. uit Poelkapelle | apr 24, 2019

aangenaam dat er bij mogelijke aankoop ook eens aan huis kon gezien worden wat er past uitleg over onderhoud en behandeling =positief de levering dag werd gepland en uur maar uur was vroeger en dat kon eventueel een probleem zijn voor jullie wegens niet thuis er is wel op mijn tafel in zicht van licht een mattere plek ? gelegen aan hout of behandeling? dat wou ik nog eens weten van jullie mvg

d. uit desselgem | apr 24, 2019

Ik hoop dat ik het juist ingevuld heb en dat ik de sterretjes goed heb aangeduid. Het komt erop neer dat mijn vrouw en ikzelf zeer tevreden zijn van de meubelhandel Larridon. Doe zo verder

D. uit Knokke-Heist | apr 23, 2019

Proficiat

Schitterende tafel en dito zetel. Proficiat ga verder op de ingeslagen weg; grts Fam. Duyck

D. uit Izegem | apr 22, 2019

voor ons voor alles 11/10

d. uit rumbeke | apr 22, 2019

5 op 5

K. uit Ieper | apr 22, 2019

Op enkele kleine details niets op aan te merken. Steeds goed geholpen. Tevreden klanten!

P. uit Wingene | apr 22, 2019

Uiterst tevreden!

Het deskundig advies van de verkoper Thomas was super! Ondanks het slechte weer bij de levering,is alles naar wens verlopen. Stephane en Kurt jullie verdienen een dikke vette pluim!

n. uit Deinze | mrt 14, 2019

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.

D. uit Lendelede | mrt 13, 2019

geen opmerkingen!

D. uit Koolskamp | mrt 11, 2019

Uitstekend!

D. uit Lendelede | mrt 4, 2019

10 sterren

Zeer tevreden over de ganse lijn: zowel op vlak van verkoop, communicatie als service. Ook de levering en de plaatsing is vrij vlot verlopen. Margreet en Tomas verdienen minstens 10 * samen.

J. uit 8310 Assebroek | mrt 2, 2019

Echte aanrader!

Bij dienst na verkoop heb ik minder gegeven, omdat het gewoon niet echt van toepassing was. Dienst en service was gewoon top!!!!!!! Een echte aanrader!!!!

C. uit Knokke-Heist | feb 25, 2019

alles is prima verlopen

o. uit 8840 staden | feb 25, 2019

Belgische ambacht!

Een authentieke meubelzaak waar kwaliteit boven alles staat en men nog met Belgische ambachtslieden samen werkt!! Voor ons was dit heel belangrijk! Deze meubels gaan nog leven lang meegaan :).

d. uit ingelmunster | feb 25, 2019

Tevreden, alles naar wens verlopen.

S. uit Sint Andries | feb 25, 2019

Top!

Vriendelijk onthaal en levering perfect volgens afspraak. Zetel is precies op maat gemaakt voor ons interieur. Top!

S. uit Wevelgem | feb 24, 2019

5 sterren!

Na verkoop, nog niet van toepassing.

J. uit 8400 Oostende | feb 24, 2019

Volledige rubriek ' Dienst na verkoop ' niet ingevuld wegens geen gebruik. kan wel bevestigen dat wij uiterst tevreden zijn over de ganse lijn.

T. uit Harelbeke | feb 24, 2019

excellent

v. uit ingelmunster | feb 22, 2019

Kwaliteit

Kwaliteitsmeubelen ,we komen zekers terug!

P. uit Heusden | feb 22, 2019

Een aanrader!

We zijn zeer tevreden en zouden aanraden aan vrienden

C. uit Heule | feb 22, 2019

Merci

Heel tevreden met mijn eetplaats. Merci, Katty Deruyck

D. uit ROESELARE | feb 22, 2019

Uiterst tevreden

Ik ben uiterst tevreden over de Firma Larridon, zowel het deskundig advies wat ik zeer op prijs stelde als de levering was perfect. Van de dienst na verkoop heb ik nog geen gebruik moeten maken.

C. uit 8790 Waregem | feb 22, 2019

Jullie zien me zeker nog terug!

hallo ik ben heel tevreden het is een hele mooie tafel ge zult mij zeker nog terug zien groetjes Maria!

v. uit Meulebeke | jan 4, 2019

Bedankt aan Sammy voor de gepaste oplossing voor het vinden van een hoeksalon in mijn kleine tv kamer !

C. uit Waregem | jan 4, 2019

Alles naar wens verlopen. Geen opmerkingen. Met dank

J. uit Gistel | jan 4, 2019

Zeer tevreden

Daar het onze eerste aankoop betreft en dit nog maar enkele weken is ,kan ik geen oordeel geven betreffende dienst na verkoop Mvg Eric

V. uit Gullegem | jan 4, 2019

De levering en plaatsing gebeurt door vakmensen met de nodige zorg en voorzichtigheid ! Het product is van hoge degelijke kwaliteit waardoor het vertrouwen er is en dit kan ik als klant/koper zeer waarderen ! En niet te vergeten natuurlijk de klantvriendelijkheid in de showroom ! Tot genoegen,

G. uit Ledegem | jan 4, 2019

Geachte, Ik heb jullie gemaild op 21 december met de melding dat er een pootje tekort was bij de levering van het salon. Tot op heden heb ik daar nog geen nieuws mogen over ontvangen!

T. uit Egem | jan 4, 2019

Mooi!

Alles is mooi en goed verlopen, van bestelling tot levering en plaatsing, een aanbeveling waard.

p. uit izegem (kachtem) | dec 17, 2018

alles naar wens

V. uit vichte | dec 16, 2018

alles was perfect gelopen mvg stefaan - christine

S. uit Torhout | dec 9, 2018

dienst na verkoop wacht ik af

m. uit ieper | dec 1, 2018

5 sterren

Dienst naverkoop kunnen we een score geven nadat we een plastieken voetje hebben ontvangen voor één van onze stoelen.

F. uit Deerlijk | nov 30, 2018

Mooi aanbod en perfecte service!

D. uit Lendelede | nov 30, 2018

Mooi resultaat

maatwerk van onze kasten ,mooi resultaat

D. uit Ouwegem | nov 26, 2018

Heel tevreden

Van aankoop tot levering zijn wij heel tevreden. Gelukkig hebben we (tot op heden) nog geen dienst na verkoop nodig gehad ;)

D. uit Ingelmunster | nov 25, 2018

Prima service en levering

Na een zoektocht van jaren, eindelijk gevonden wat we zochten. Met de verschillende keuzemogelijkheden die op een professionele en vriendelijke manier werden voorgesteld, een prima service en levering, hebben we uiteindelijk datgene waarnaar we op zoek waren.

V. uit Wevelgem | nov 25, 2018

Heel vriendelijk en goede kwaliteit!

L. uit Hooglede | nov 18, 2018

Perfect plaatsing

Vlotte uitleg, goede communicatie, perfecte plaatsing

W. uit Schoten | nov 16, 2018

Dank!

Kwaliteitsgerichte firma, goed personeel degelijke uitleg en begeleiding in al haar facetten tot het product thuis afgeleverd wordt. Zeer zéker ook de mensen die de meubels afleveren bezitten goede warenkennis en geven deskundig advies, waarvoor dank!

M. uit Wingene | nov 16, 2018

Heel tevreden

Dag we zijn heel tevreden met onze nieuwe salon, enkel had ik een opmerking over het feit dat ik vind dat steeds rimpels te zien zijn , het lijkt me juist of de stof niet strak genoeg is op de zitting Hebben jullie daar een verklaring voor ? mvg Nancy Logier

w. uit ieper | nov 13, 2018

Meubelen Larridon is een familiebedrijf. Dat zie en voel je direkt. Geen mastodont met koele gepolijste gelmannekes aan hun bureau, maar een meubelzaak met een hart, waar je op een spontane, warme, hartelijke manier wordt onthaald en begeleid. Hier luistert men aandachtig naar de klant en speelt men vlot in op zijn wensen. En toch durft de verkoper ons te zeggen dat we de opstelling beter anders zouden plannen dan wij hadden gedacht, met een klare en duidelijke reden erbij. Korrekt, eerlijk en professioneel advies ten top. Het resultaat is dat wij nu genieten van een salon dat veel mooier, beter en duurzamer is dan dat wij hadden durven dromen. Iedereen die binnenkomt begint met een "wauw!". En de prijs? Ik heb elders een salon gezien met dezelfde eigenschappen, voor onze prijs x 2,5. Ongelooflijk tevreden is de meest juiste uitdrukking die hier zeker van toepassing is. Tevreden van het Larridon-team én van het nieuw salon.

H. uit Sint-Andries | nov 13, 2018

We kregen een prachtig product helemaal naar onze persoonlijke wens

D. uit Evergem | nov 12, 2018

Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug naar jullie zaak . Alvast bedankt voor de klantvriendelijke verkoop . Groeten van een gelukkige en fiere klant . Ik maak zeker mond aan mond reclame . Chantal

H. uit 8200 BRUGGE / ST. Michiels | nov 12, 2018

Zeer tevreden .

M. uit 9690 KLUISBERGEN | nov 12, 2018

Na lang zoeken hebben wij eindelijk een meubelwinkel gevonden die ons héél erg bevalt! We kregen sterke professionele begeleiding, er werd lang nagedacht en besproken en het resultaat is subliem! Dank je wel!

C. uit Herentals | nov 11, 2018

Heel aantrekkelijke showroom. Voor Mevr. Katrien was geen moeite teveel om ons, zonder iets op te dringen, te helpen bij onze keuze. Ook de mevrouw aan het onthaal was heel vriendelijk. Aanpassing dressoir naar onze wensen. Communicatie, levering en plaatsing waren prima. We raden Meubelen Larridon aan bij vrienden en familie!

W. uit Tielt | nov 9, 2018

Zeer tevreden over de service en de levering.

B. uit Roeselare | okt 14, 2018

Top!

Alles prima, vanaf de ontvangst, het advies aan huis, de verkoop tot de stipte, nette en professionele levering met respect voor het huis.

N. uit Kuurne | okt 8, 2018

Bedankt aan héél de staff . Vriendelijk , professionneel, levering van de meubelen...

D. uit Frankrijk | okt 8, 2018

Mooiste meubelzaak in de regio

Ik vind het de mooiste meubelzaak in onze regio, zeer netjes en keuze van alle trends. Niet echt super gewaagde collecties, degelijke kwaliteit die je na een jaar niet beu bent. Een aanrader.

L. uit Oostrozebeke | dec 16, 2016

Service op maat

Kwaliteit en service op maat

V. uit Ingelmunster | dec 16, 2016

Ongedwongen sfeer

Vriendelijk en ongedwongen sfeer, niet opdringerig wat daarop knappen we af! proffessioneel advies

D. uit Ingelmunster | dec 21, 2016

Perfecte levering

De afhandeling van de levering was perfect. De uitleg bij de aankoop was ook meer dan in orde.

A. | dec 22, 2016

Kleurconsulente was de top!

We hadden een heel goed advies. Ruime keuze uit de aanbieding. werden met raad en daad buigestaan. Heel positief dat we altijd dezelfde persoon hadden waarmee we onderhandelden.Communicatie was ook uitstekend. Onze kleurconsulente was de top.

H. uit Wevelgem | dec 23, 2016

Professionele verkoper

De professionaliteit van de verkoper + de zeer ruime keuze aan meubelen die we zochten

A. | dec 27, 2016

Advies aan huis

Veel keuze, goede hulp, advies aan huis, hulp bij kiezen totaalpakket, niet opdringerig en verkopen niet om te verkopen, t plaatje moet gewoon kloppen, hielpen ons enkele weken met een salon in bruikleen, adviseren tot op t einde, ook naar decoratie toe.

D. uit Hulste | dec 28, 2016

Op je gemak eens rondkijken

het aanbod en het fiet dat je eerst op je gemak eens kan rondkijken. Indien je dan vragen hebt, maken ze met veel plezier tijd om te antwoorden op al uw vragen.

A. | jan 11, 2017

Een plezier om te bezichtigen

De meubelen in de toonzaal zijn een plezier om te bezichtigen. Ook al is het soms je persoonlijke keuze niet, toch zijn alle meubelen mooi en van uitstekende kwaliteit.

D. uit Deerlijk | feb 12, 2017

Groot aanbod

Groot aanbod naar onze smaak. We werden heel goed bijgestaan dooor mevr. Katrien.

D. uit Aalter | feb 12, 2017

Gemotiveerde verkopers

gezellige toonzaal, propere showroom, gemotiveerde verkopers die je niet onnodig lastigvallen, voor elk wat wils

A. | feb 16, 2017

Goede service

kwalitatieve meubelen en goede service. Ook mooie toonzaal met eilandjes.

L. uit Geluwe | feb 16, 2017

Top aanbod

Het aanbod van meubels is top, mooi uitgestald, niet op elkaar geplakt. Aangenaam om er een keuze te maken.

A. | feb 26, 2017

Zeer mooie winkel

zeer mooie winkel

P. uit Roeselare | feb 27, 2017

Mooie showroom

Het is een mooie showroom waar je rustig alles kan bekijken

A. | feb 27, 2017

Maatwerk

ook maatwerk

A. | mrt 28, 2017

Kwalitatieve meubelen

Dichtbij, vriendelijk, kwalitatieve meubelen, ook bij levering Vlaams sprekend personeel

A. | apr 3, 2017

Vriendelijke ontvangst!

de vriendelijke ontvangst en de heel goede uitleg die we kregen bij de vragen die we stelden ! 

M. uit Torhout | apr 4, 2017

Correct

correct, kwaliteit, de prijs kan zeker concurreren met ander meubelzaken, waarvan u zou denken dat ze goedkoper zouden moeten zijn. dezelfde salon was er zelfs duurder.

A. | apr 4, 2017

Stiptheid

Stiptheid - open en persoonlijke communicatie

V. uit Meulebeke | apr 3, 2017

Professioneel advies

Het professioneel advies

A. | apr 5, 2017

Super content

Wij hebben de vader gehad bij de aankoop van ons nieuw salon en die heeft ons super geholpen en een leuke uitleg erbij gehad. ook bij de aankoop van een klein bijzet tafeltje heeft Evelien mij het juiste advies gegeven super content

A. | apr 10, 2017

Eigentijds, modern of klassiek

De kwaliteitsvolle meubelen. Eigentijds, modern of klassiek, altijd up to date.

B. uit Wielsbeke | apr 10, 2017

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal, vertrouwen door het meegeven van stalenboek, mits de daarbijhorende afspraken

A. | apr 11, 2018

Pluim voor planning en plaatsen

Moeilijk om er één puntje uit te halen maar de stiptheid over de hele lijn zowel planning als het plaatsen van de meubels verdienen zeker een pluim. Maar ook zeker een vermelding waard is het werk van de mensen die de meubels komen plaatsen: de voorzichtigheid om alles naar binnen te brengen en op de juiste plaats te krijgen.

S. uit Wingene | apr 23, 2017

Tiptop naverkoopdienst

Alles verloopt naar wens van de klant. En de naverkoopdienst os ook tiptop. Iedereen is zeer vriendelijk.

A. | apr 25, 2017

Heel mooie winkel

de heel aanschouwelijke opstelling van de meubelen in de winkel

D. uit Harelbeke | sep 17, 2018

Super begeleiding!

de begeleiding is super!

S. uit Westkerke | mei 22, 2017

Aanbod

Aanbod en daarna informatie voor de levering

A. | mei 29, 2017

Goede uitleg

Vriendelijk onthaal, goede uitleg zonder opdringerigheid en veel keuze

A. | jun 2, 2017

Mooi aanbod

De deskundige uitleg, de vriendelijkheid en het mooie aanbod

G. uit Neerpelt | jun 2, 2017

prijs/kwaliteit uitstekend

Wij dachten aanvankelijk door verscheidene meningen dat Larridon te duur ging zijn voor ons en dat er enkel klassieke en landelijke meubelen voorzien waren. Dit was niet het geval: onze aangekochte tafel en stoelen zijn modern en zijn qua prijs/kwaliteit uitstekend

T. uit Rumbeke | jun 26, 2017

Op je gemak

Op je gemak een meubelstuk kunnen kiezen zonder verplichting!

A. | jul 12, 2017

Stipt en correct

VRIENDELIJKE MENSEN, ZEER STIPTE EN CORRECTE LEVERING

D. uit Diksmuide | jul 25, 2017

Niet opdringerig

Vrij in aankoop uitleg en niet opdringen dit is zeker een plus punt

A. | jul 25, 2017

Familiaal

zeer professioneel en toch familiaal gebleven

S. uit Izegem | jul 26, 2017

Vriendelijke verkoper

Wij vonden direct wat we nodig hadden en keuze genoeg. Vriendelijke verkoper en werden niets opgedrongen.

A. | jul 30, 2017

Vriendelijk

Vriendelijk + professioneel advies

V. uit Ledegem | sep 6, 2017

Persoonlijk & professioneel

Persoonlijk onthaal Veel uitleg en zeker niet opdringer, heel professioneel

A. | sep 10, 2018

Uitgebreide keuze

Heel uitgebreid advies. Vriendelijk Uitgebreide keuze Gezellige winkel

T. uit Rumbeke | sep 29, 2017

Kwaliteit!!!

Kwaliteit !!!

V. uit Houthulst | okt 1, 2017

Kwaliteit

Kwaliteit meubelen

J. uit Oostende | okt 29, 2017

Objectieve informatie

Ruime keuze, degelijke uitleg, goede en ook objectieve informatie en het feit dat men je zegt dat je bepaalde zaken NIET hoeft te kopen. (spreken tegen eigen winkel). Voor onwetende mensen is dat een formidabele hulp.

A. | sep 17, 2018

Behulpzaam

Zeer klantvriendelijk gericht en heel behulpzaam. Ik stuur er zeker en vast op aan dat mensen bij julie langs moeten komen.

C. uit Beernem | nov 6, 2017

Service

Service bij het plaatsen. Eigenlijk op zijn geheel ... familair en correcte opvolging en uitstekende ontvangst. Bij jullie is de klant koning.

V. uit Harelbeke | nov 7, 2017

Correct

Vriednlijk en correct

V. uit Kortrijk | nov 12, 2017

Meteen verkocht!

Na zoveel meubelzaken bezocht te hebben en toch wat de moed laten zakken om iets naar onze gading te vinden, waren we meteen verkocht bij Meubelen Larridon. Meer zelfs, het was moeilijk kiezen tussen 2 woonkamers die we mooi vonden.

B. uit Tienen | nov 26, 2017

Klantvriendelijk

Advies, klantvriendelijk, keuzemogelijkheden en geduld

H. uit Kortrijk | nov 26, 2017

De keuze!

De keuze in de winkel, het super mooie materiaal !!! De begeleiding naar keuze en aankoop!

D. uit Moorslede | feb 6, 2018

Kwaliteit

de kwaliteit van de meubelen, service en plaatsing

V. uit Roeselare | feb 25, 2018

Goede combinatie

Combinatie van aanbod, communicatie, levering, ... 

kortom het ganse proces

D. uit Kuurne | mrt 4, 2018

Vriendelijke bediening

Vlotte en vriendelijke bediening

V. uit Sint-Eloois-Winkel | mrt 11, 2018

Dikke pluim

Kortom alles zeer goed. Wij zijn zeer tevreden klanten Alsook voor jullie plaatsters een dikke pluim

M. uit Izegem | mrt 18, 2018

Service

Er was een fout gebeurd en Meubelen Larridon is er in geslaagd om dit zonder veel problemen op te lossen. Schitterend. Mensen spreken mensen. Geen enkele organisatie kan garanderen dat er geen fouten zullen gemaakt worden. Het belangrijkste is dat er een oplossing gezocht wordt. Dat is service en dat waarderen wij ten zeerste.

A. | mrt 18, 2018

Toppie installatieploeg

Originaliteit professioneel correct Toppie installatieploeg!

A. | mrt 18, 2018

Aangenaam winkelen

KWALITEIT , AANGENAAM WINKELEN

V. uit Boezinge | mei 27, 2018

Vriendelijk & professioneel

De vriendelijke ontvangst en het professioneel advies . Bij jullie wordt er tijd gemaakt voor de klant

W. uit Roeselare | mei 28, 2018

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit!

T. uit Heule | mei 29, 2018

Veel keuze

Veel keuze, we konden op ons gemak zetels uitproberen We krijgen advies van de verkoopster zonder ons op te dringen om te verkopen

D. uit Izegem | jun 8, 2018

Professioneel, meedenkend en begaan met de wensen … Vrij grote gevarieerde keuze aan hoogwaardige meubelen en toebehoren.

V. | sep 17, 2018

Welke score geef je Larridon?

Verkoop

Aanbod

Vriendelijk Ontvangst

Professioneel advies

Communicatie

Telefonisch onthaal

Planning levering

Tussentijdse update

Levering

Vriendelijkheid

Stiptheid

Nauwkeurige plaatsing

DIENST NA VERKOOP

Vlotte communicatie

Snelle afhandeling

Oplossing naar wens





Om het formulier te verzenden, moet u eerst akkoord gaan met de privacy statement.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief