Openingsuren

Reviews

Reacties geplaatst door onze klanten

Realisaties Makeover

95%

Verkoop

Aanbod 91.8%

Vriendelijk ontvangst96%

Professioneel advies94.9%

Communicatie

Telefonisch onthaal94%

Planning levering93.5%

Tussentijdse update97.1%

Levering

Vriendelijkheid97.1%

Stiptheid97.1%

Nauwkeurige plaatsing96.3%

Dienst na verkoop

Vlotte communicatie93.2%

Snelle afhandeling93.6%

Oplossing naar wens92.9%

Als ik nog eens iets nodig hebt , 1 adres :Larridon

M. uit Roeselare | jun 13, 2021

Een aanrader!

Hele fijne ontvangst en professioneel advies. 

V. uit LOCHRISTI | jun 10, 2021

alles naar wens

J. uit Marke | jun 8, 2021

Alles verliep naar wens.

D. uit Izegem | jun 8, 2021

Alles verliep naar wens

T. uit Beveren-Leie | jun 8, 2021

wij zijn zeer tevreden van de samenwerking dit word meegenomen in de toekomst als we nog iets nodig hebben zullen we zeker aan het bedrijf denken

m. uit eksaarde | jun 7, 2021

Seul défaut, manque batterie fauteuil

Reply Larridon: Nos excuses pour ce désagrément. Nous vous contacterons dès que la batterie est arrivée pour fixer un rendez-vous pour le placement de la batterie. N’hésitez pas à nous contacter pour ultérieures informations.

D. uit Mouscron | jun 7, 2021

Over de gehele lijn tevreden vanaf de eerste ontvangst door Margreet tot de levering door twee vriendelijke en uiterst voorzichtige leveringsmannen

M. uit Waregem | jun 7, 2021

Aanrader

B. uit Emelgem | jun 7, 2021

Uitermate tevreden!

Aangezien er geen dienst na verkoop nodig was kan ik over dit item geen oordeel vellen. Gezien het feit dat alles perfect is verlopen vanaf de eerste ontvangst in de mooie toonzaal tot en met de levering van de meubelen, mag ik veronderstellen dat ook de dienst na verkoop OK zal zijn. Wij zijn dus een uitermate tevreden klant.

J. uit Deerlijk | jun 7, 2021

Super!

Prachtige meubelen en top service van verkoop tot en met de levering!

B. uit Heule | jun 7, 2021

Als je meubelen koopt bij meubelen Larridon mag je op beide oren slapen. Professionele begeleiding, perfecte plaatsing en vriendelijke bediening kortom zeker een omweg waard!

D. uit Hulste | jun 7, 2021

alles verliep naar wens

E. uit Bavikhove | jun 7, 2021

perfect

k. uit ieper | jun 7, 2021

10 op 10!

Zeer tevreden over de ganse lijn een 10 op 10 voor jullie

T. uit Wortegem-Petegem | jun 7, 2021

mede door Covid was er vertraging, maar ik werd telkens up to date gehouden.

M. uit Amougies | jun 7, 2021

Vlotte samenwerking.

V. uit Pittem | mei 10, 2021

5 sterren

De leverancier beloofde ons een bewijs van betaling via mail maar tot op heden kregen wij dit niet. (ook niet in de spam). Wij hadden dit nog graag ontvangen. Het is volgens ons heel wat gemakkelijker om dit mee te geven met de leverancier. Yvan Claerhout Jachthoornstraat 18 8800 Roeselare miekewostyn@hotmail.com

Reply Larridon: Wij hebben jullie zonet de factuur doorgemaild. Excuus voor de vergetelheid. Wij hebben inderdaad beslist om alle documenten zoveel mogelijk via mail te versturen om op deze manier ook ons steentje bij te dragen voor een beter milieu. 

Y. uit Roeselare | mei 8, 2021

Heel tevreden met aankoop en levering !

V. uit Sint-Eloois-Winkel | mei 7, 2021

Aanrader!

Heel tevreden van onze eerste aankoop bij Meubelen Laridon. Heel klantgericht, professioneel advies en meedenkend met de klant. Absoluut niet opdringerig, heeft de klant de nodige bedenktijd. Super vriendelijke plaatsingsploeg én heel professionele toelichting mbt onderhoud en garantie mbt behandeling van het hoeksalon. Een kleine afwijking, bij de verkoop werd ons voorgesteld om onze oude salon te verzagen, maar dit was niet nodig. Zeker een aanrader om een bezoekje te brengen aan de showroom!

L. uit Rollegem-Kapelle | mei 6, 2021

Wij zijn daar al altijd zeer tevreden geweest over alles.

M. uit Beveren-Leie | mei 6, 2021

Het liep wat mis met de originele levering, maar uiteindelijk hebben jullie alle opvolging zelf gedaan en hebben wij niet zelf moeten herinneringen etc sturen/bellen, dus toch een zeer aangenaam contact aan overgehouden.

P. uit kuurne | mei 6, 2021

Prima!

B. uit Ingelmunster | mei 6, 2021

Erg tevreden!

M. uit Heule | mei 6, 2021

we zijn tevreden van onze aankoop,we maken reclame. gr Vincent m

v. uit machelen | mei 6, 2021

we komen nog zetels kopen bij jullie grtjes

G. uit Avelgem | mei 5, 2021

Bij aankomst werden we heel vriendelijk onthaalt. Bij de keuze van de meubels hebben we heel goede uitleg gekregen over de materialen en het onderhoud. De levering was ook helemaal in orde. Vriendelijke mensen en alles netjes geïnstalleerd. Terug een uitleg gekregen over het onderhoud. Ik moet zeggen dat iedereen ( van onthaal tot levering ) heel vriendelijk is.

V. uit Kachtem | mei 5, 2021

Alles perfect. Over dienst na verkoop kan ik nog niet oordelen want dat is nog niet nodig geweest.

J. uit Gavere | mei 5, 2021

Ik zal wel nog eens bellen ivm het extra kussen dat we kochten. Dit beantwoordt niet volledig aan onze verwachtingen. Moeilijk om dat hier via mail uit te leggen.

Reply Larridon: Geef gerust een belletje of spring nog eens binnen in onze toonzaal. Dan kiezen we samen zeker het gepaste kussen uit! 

O. uit Marke | mei 5, 2021

Jammer dat de plaatsers te weinig (eigenlijk geen)uitleg gaven over de werking van de relax (elektrische hoofdsteunen). Katrien van de hulplijn heeft dit zeer snel en correct opgelost, we kregen een antwoord en oplossing nog voor de middag.

P. uit Otegem | mei 4, 2021

Alles was dik in orde! Dank u wel

V. uit Heestert | mei 4, 2021

Top advies, tijdige levering, zalige relax ♥️

S. uit Menen | mei 4, 2021

Toppie

V. uit Jabbeke | mei 4, 2021

we komen nog maals bij jullie we hebben nog zetels nodig tot later grtjes

g. uit avelgem | mei 4, 2021

Ik stelde 2 weken geleden een vraag aan de dienst na verkoop en ben nog steeds niet gecontacteerd geweest...

Reply Larridon: Beste Thomas, onze excuses hiervoor. Dit zal door de mazen van het net geglipt zijn. Wij nemen vandaag nog telefonisch contact op om je vraag zsm te beantwoorden.

T. uit Kuurne | mei 4, 2021

Heb wel nog een opmerking,na de levering de onderkant nog bekeken en beide kanten waar de motor hangt was de onderstaande gescheurd.da vond ik toch niet ok voor zo een zaak.ik heb ze dan zelf wat hersteld ,ik wilde jullie daar niet mee belasten.gr kurt. Gsm 0474652362

Reply Larridon: Beste Kurt, bedankt om ons dit te melden. Onze plaatsers zullen de scheurtjes niet hebben opgemerkt. Wij nemen meteen telefonisch contact om dit correct op te lossen.

V. uit Meulebeke | mei 4, 2021

5 sterrren

Hopelijk wordt het ontbrekende stuk spoedig geleverd. Grt hilde devroe B&b het meikenshof

D. uit Dentergem | mei 4, 2021

Over gans de lijn heel tevreden met de aankoop van mijn salon.

m. uit bredene | mei 4, 2021

Heel tevreden.

L. uit Harelbeke | mei 4, 2021

zeer tevreden

M. uit Assebroek | mei 4, 2021

Zeer knap ambachtelijk werk

Het salon staat mooier dan verwacht, de kwaliteit en afwerking zijn super. Zeer knap ambachtelijk werk. De begeleiding van de verkopers en levering waren perfect. Bedankt Larridon, ik maak reclame in de provincie Antwerpen ;)

B. uit Koningshooikt (Lier) | mei 3, 2021

Alles van de de verkoop tot de levering was dik inorde! Bij aankomst hadden ze de misse zetel maar ze hebben meteen weg en weer gereden en nog geen 10min later waren ze er al met de juiste zetel. Top! Ook nog eens alles goed uitgelegd voor als we een vlek hebben op onze stof. Helemaal niets op aan te merken..

D. uit Kuurne | apr 10, 2021

Alles top

Niets op aan te merken. Wij komen zeker nog terug.

H. uit Waregem | apr 10, 2021

Zeer tevreden om na lang zoeken eindelijk zetel naar wens te hebben gevonden.

N. uit De pinte | apr 10, 2021

Zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe zetel .

b. uit lendelede | apr 10, 2021

Zeer vriendelijk bij het onthaal.

P. uit Ieper | apr 9, 2021

Het neusje van de zalm!

We zijn zeer tevreden van Larridon. In vergelijking met andere meubelwinkels zijn jullie het neusje van de zalm! Topservice en aangename winkel!

C. uit Kuurne | apr 9, 2021

Info (per email/telefonisch), aankoop en levering zoals voorzien. Geen opmerkingen.

D. uit Ruiselede | apr 8, 2021

Zeker een aanrader!

Zeer goede dienstverlening. Persoonlijk advies gekregen en alles werd stipt geleverd. Ondanks Corona en lange levertermijnen is het gelukt om alles tijdig bij ons te krijgen.

V. uit Lendelede | apr 8, 2021

Heel tevreden van het aanbod, het advies en de levering!

Nog geen dienst na verkoop nodig gehad.

G. uit Sint-Eloois-Winkel | apr 7, 2021

Één zaak om aan te prijzen.

L. uit Lichtervelde | apr 6, 2021

Doe zo voort!

alles verliep vlot volgens de afspraak,de levering gebeurde stipt met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

N. uit Nieuwpoort | apr 6, 2021

ZEER TEVREDEN OVER DE RELAX. GROETJES RITA´

D. uit IZEGEM | apr 6, 2021

Algemeen tevreden! Dienst naverkoop “gelukkig” nog niet nodig gehad, dus niet kunnen beoordelen.

L. uit Bavikhove | apr 5, 2021

Zeer tevreden

N. uit Deerlijk | apr 5, 2021

Heel tevreden van mijn aankoop. Vlotte service en stipte afspraken.

L. uit Lendelede | apr 5, 2021

Alles naar wens.

C. uit MENEN | apr 5, 2021

Over de hele lijn heel erg tevreden!

D. uit Horebeke | apr 5, 2021

Alles was naar wens!

D. uit Dentergem | apr 2, 2021

Ik ben een heel tevreden klant!

H. uit Izegem | mrt 23, 2021

Ik ben heel tevreden over meubelen Larridon en zal jullie bij iedereen aanbevelen

M. uit STADEN | mrt 21, 2021

Prijs/kwaliteit gekoppeld aan een ruime keuze in een open structuur uitgestald, is voor ons van primordiaal belang.Als we iets nodig hebben is het aangenaam “wandelen” in de toonzaal,onder begeleiding van een verkoopster(verkoper) die eerlijk is ons te informeren wat we precies zoeken,afsluitend met een koffie of een thee om nog eens wat na te praten,verkoopstechnisch ook belangrijk.

G. uit Nieuwpoort | mrt 21, 2021

Bedankt voor de goede service

I. uit Ingelmunster | mrt 15, 2021

TOP ZAAK

Merci

G. uit Tielt | mrt 14, 2021

Perfect!

Wij hadden een kast op maat laten maken, dus eigenlijk wel spannend omdat je ze niet kan zien op voorhand. maar... Alles dik in orde! tijdstip van levering nagekomen, prijs zoals afgesproken, kwaliteit enz... Kortom, Perfect!

C. uit Kortemark | mrt 13, 2021

Wij zijn tevreden van jullie service, vriendelijkheid.

V. uit Waregem | mrt 13, 2021

Heel tevreden

D. uit Gullegem | mrt 13, 2021

Wij zijn heel tevreden

D. uit Izegem | mrt 13, 2021

geen opmerkingen

V. uit Deerlijk | mrt 12, 2021

alles is goed verlopen van aankoop tot plaatsing.

V. uit Ingelmunster | mrt 12, 2021

Levertermijn had veel vertraging Planning voor levering was moeilijk gezien geen levering mogelijk na uren, woensdag of zaterdag. Verkeerde zetel geleverd.

Reply Larridon: Excuus voor het leveren van de foute zetel, maar dit werd de dag zelf nog rechtgezet. Wij leveren inderdaad niet op woensdag en zaterdag reserveren wij voor leveringen buiten de provincie. Wij hebben echter wel voor 8h 's ochtends geleverd om te vermijden dat jullie hiervoor een dag verlof zouden moeten nemen.

uit Izegem | mrt 12, 2021

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Meubelen Larridon, echt een aanrader waarvoor dank. Vriendelijke groeten, Noël Moeyaert

uit Roeselare | mrt 12, 2021

top service!

uit Aalter | mrt 11, 2021

Niets te melden

H. uit Bellegem | mrt 11, 2021

Heel mooie winkel!

We wel zijn heel tevreden.

F. uit Hooglede | mrt 11, 2021

5 sterren

Beste Een iets vinden we spijtig, en dat is dat er van een zitting het leder nu al in rimpels trekt, terwijl dat van vorig salon pas vele jaren later is ontstaan. vriendelijke groeten Couckuyt Jacques

j. uit hulste | mrt 8, 2021

Alles heel vlot en correct verlopen.

J. uit Roeselare | mrt 6, 2021

ok

m. uit waregem | mrt 5, 2021

Top !

C. uit Marke | mrt 5, 2021

Zoals steeds alles zoals gewenst. Nu uitkijken naar de levering van de stoelen !

D. uit WAREGEM | mrt 5, 2021

Alles was in orde.

D. uit Gits | mrt 5, 2021

5 sterren!

Mijn vrouw Claudine Depoortere wenst nogmaals de groeten te doen aan Mevr.Gisele waarmee ze samen op school zat in Pecq.

D. uit Waregem | mrt 5, 2021

Alles perfect verlopen- Verkoop - Uitleg en Afwerking nadien

M. uit Eric | feb 17, 2021

Van de producten die we kozen zijn we zeer tevreden..goed geleverd..zelfs blaadjes erbij hoe we het best onderhouden... allemaal zeer tevreden..maar de tijd voor de levering...(ondanks corona) hebben we 6MAAND moeten wachten erop... terwijk er eerst een leveings tijd van 6 weken werd gezegd...3x werd deze uitgesteld... Tot daar toe jullie producten zijn top en mooi...jullie zijn vriendelijk in onthaal en telefoon.. wanneer geleverd alles correct..enkel de tijd tot geleverd....(ondanks we de corona situatie verstaan!) Mvg Geneyn martijn

G. uit Zedelgem | feb 17, 2021

Uiterst tevreden.

E. uit Lauwe | feb 17, 2021

Meubelen Laridon een aanrader

Super service -vriendelijk en correcte afhandeling door uw Mensen bij levering.

L. uit Harelbeke | feb 17, 2021

Er moeten nog meubelen geleverd worden. Hopelijk op dezelfde vlotte manier.

D. uit 9051 St denijs westrem | feb 17, 2021

Dank u voor de persoonlijke professionele hulp plaatsing en ontvangst

uit 8870 | feb 16, 2021

Goede service, stipte levering.

D. uit 8580 | feb 16, 2021

Alles was perfect in orde!

D. uit Oostkamp | feb 16, 2021

Heel positieve ervaring!

Na een miskoop salon lieten jullie ons niet in de steek. We werden heel goed bijgestaan met raad, advies. Doe zo verder. De Backere-Opsomer - Ingelmunster

J. uit Ingelmunster | feb 16, 2021

Tevreden

D. uit Ooigem | feb 16, 2021

Proficiat aan het voltallige team!

Van verkoop tot plaatsing verliep alles tot in de puntjes en zeer stipt. Alhoewel onze leefruimte op het moment van levering tot een bouwwerf herschapen was wegens het vervangen van de ramen, slaagden de medewerkers er prima in om onze zetel af te leveren en te assembleren zondanig dat wij \'s avonds na de schoonmaak al konden genieten van ons meubel.

B. uit Langemark | feb 16, 2021

Doe zo verder!

Ik ben zeer tevreden van Jullie! 

W. uit ingelmunster | feb 15, 2021

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Er werd rekening gehouden met mijn wensen voor het tijdstip van de levering en de plaatsing verliep vlekkeloos.

B. uit Heule | feb 15, 2021

Top service

S. uit Tildonk | feb 14, 2021

We zijn onder de indruk en komen zeker terug!

A. uit Kortrijk | feb 14, 2021

We zijn reeds jaren klant en altijd super te vrede met onze aankopen

B. uit heule | feb 14, 2021

4 sterren!

dag we hebben geen opmerking

p. uit IZEGEM | feb 11, 2021

Vriendelijke verkopers. Latere levering dan voorzien, had vroeger gecommuniceerd mogen worden. Geen flexibiliteit naar levering toe.

E. uit Ingelmunster | jan 18, 2021

Beste wensen en veel succes in 2021!

Wij zijn heel erg tevreden met de aankoop van onze meubelen bij Larridon. Wij lieten dit al eerder weten in een email naar Tomas. De levering werd uitgevoerd door professionele en heel vriendelijke mensen!

D. uit Aartrijke | jan 12, 2021

Ik ben super tevreden over de bedden die ik aankocht bij meubelzaak Laridon. Heel vriendelijk onthaal in de winkel met uitgebreide toelichting over de mogelijkheden. De levering verliep heel vlot. Goeie toelichting bij het gebruik van de elektronische bediening van de bedden. Alles cornonaproof. Veel succes verder met jullie zaak ! Een aanrader !

M. uit Lendelede | jan 11, 2021

De topservice in de winkel, het actief meedenken naar oplossingen, vindt zijn vervolg bij de levering. Alles perfect in orde geleverd, supervriendelijk en zorgzaam met de meubels.

W. uit Zwevegem | jan 11, 2021

Zeer tevreden bij elke bestelling die we doen bij jullie!

D. uit Ieper | jan 11, 2021

SUPER TEVREDEN OVER DE KWALITEIT EN COMFORT.

T. uit WEVELGEM | jan 9, 2021

Top team!

uit Koolskamp | jan 9, 2021

Gewoonweg Top!

Ik vind jullie zaak gewoonweg top.perfecte service en ruime en mooie keuze ,zeer nette winkel. Groetjes

A. uit Oostrozebeke | jan 9, 2021

WE ZIJN EEN TEVREDEN KLANT

V. uit KLUISBERGEN | dec 20, 2020

We zijn enorm tevreden van onze nieuw aangekocht zetel. Het leek een onmogelijke opdracht om te vinden wat we in gedachten hadden aangezien er een stukje maatwerk aan te pas kwam. Dankzij jullie hebben we onze droomzetel kunnen realiseren ! Volledig "live" is hij zelfs nog mooier dan we hadden durven dromen. De levering was heel correct, vlot en vriendelijk! Ook nadien worden alle nodige documenten vlot bezorgd via mail. Bedankt voor alle geleverde inspanning en de goede service!

D. uit Roeselare | dec 14, 2020

Alles perfect, enkel jammer dat er in de rug steeds een opening was in het zicht juist in het midden. De draden moesten namelijk uitkomen links achter de deur.dat is dan ook terplaatse aangepast. Maar we hebben boeken moeten leggen om het gat in het midden weg de werken.

W. uit Izegem | dec 14, 2020

Alles zoals afgesproken.

V. uit Dadizele | dec 14, 2020

Een tevreden klant.

M. uit Aalbeke | dec 14, 2020

over de hele lijn heel tevreden. Uiteraard voor een levering van 7 december is het nog te vroeg de kwaliteit van het materiaal te beoordelen

D. uit Lauwe | dec 14, 2020

5 sterren!

Dienst na verkoop hebben we (gelukkig he) nog niet nodig gehad

F. uit Lede | dec 14, 2020

Dikke duim!

Het is aangenaam winkelen in de showroom, de begeleiding en advies is heel professioneel. De mogelijkheid om verschillende items te laten presenteren in de woning vooraleer definitief te beslissen is zeker een pluspunt. De gemaakte afspraken werden correct nagekomen en zelfs de kleine aanpassing achteraf werd snel opgelost. Alleen positieve reacties voor het team in de showroom, administratie,... En zeker dikke duim voor de plaatsers! Wij zijn alvast heel tevreden en bevelen jullie zeker aan bij vrienden. Dirk en Marie-Ann

A. uit Avelgem | dec 14, 2020

Super Webshop Service!

Besteld via de webshop, snelle en correcte opvolging via mail en telefoon, stipte levering ... en de 6 eetkamerstoelen voldoen helemaal aan de verwachting!

uit Lembeek | dec 13, 2020

100% tevreden

Alles volgens afspraak ,kunnen niet anders dan 100% tevreden zijn , blijven klant

L. uit Ingelmunster | dec 13, 2020

Wij komen terug, mooie meubels en correct vriendelijk personeel

P. uit Wielsbeke | dec 13, 2020

Prijs/kwaliteit, goede service en perfecte levering. Wat wil je meer :-)

S. uit Roeselare | dec 13, 2020

Alles Ok

R. uit Anzegem | dec 13, 2020

Dienst na verkoop moeten we nog ervaren. Verder zeer tevreden

G. uit Wielsbeke | dec 8, 2020

Heel vriendelijke mensen die ons meubels zijn komen leveren..

d. uit oudenburg | dec 7, 2020

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

V. uit Harelbeke | dec 4, 2020

Proficiat met jullie aanpak!

F. uit aalter | dec 4, 2020

Zeer tevreden!

L. uit Meulebeke | dec 3, 2020

Bedankt voor de goede en verzorgde levering van onze meubelen

C. uit Zonnebeke | dec 3, 2020

Eeen aanrader!

Vanuit Laarne zijn we bij meubelen Larridon beland. We kregen onmiddellijk een super vriendelijk onthaal en werden uitgebreid geholpen. We vonden de service zo goed dat we al onze meubelen voor de zithoek en eetkamer bestelden. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en de levering werd zeer vlot geleverd en geïnstalleerd. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit van onze meubelen. Voor ons een aanrader!

Bo uit Laarne | dec 3, 2020

zeer tevreden .

R. uit Lendelede | dec 3, 2020

Goede kwaliteit. Bedankt

D. uit Ingelmunster | dec 3, 2020

5 sterren!

.

W. uit 9420 | dec 3, 2020

Tevreden over de ganse lijn. Geen opmerkingen.

M. uit Hulste | nov 24, 2020

hartelijk dank

F. uit Knokke-Heist | nov 24, 2020

Een aanrader

 Prijs kwaliteit top.

M. uit Hulste | nov 20, 2020

Dienst na verkoop nog niet nodig gehad

V. uit Izegem | nov 20, 2020

Alles was goed

P. uit 8501 Heule | nov 20, 2020

Dik in orde!

Alles was dik in orde waarvoor dank!!!

B. uit Kuurne | nov 20, 2020

Bedankt!

bedankt om te helpen voor ons nieuw salon, en om thuis te komen opmeten, is heel mooi, we zijn zeer content

k. uit Sint-Eloois-Winkel | nov 16, 2020

Van showroom bezoeken tot leveren van meubels, alles verliep naar wens en was gewoon top .Dank aan het volledige team van Larridon. We zijn super tevreden en genieten nu van een prachtige woonkamer

V. uit Duffel | nov 13, 2020

Ik ben zeer tevreden met de aankoop

D. uit Izegem | nov 11, 2020

Zeer vriendelijk en netjes bij levering.

V. uit Aalter | nov 10, 2020

Proficiat!

Proficiat met uw firma! Wij waren heel tevreden met de deskundige uitleg bij aankoop en de correcte levering en plaatsing.Het bewijs van de vlekkenbehandeling van de stof deed ons vertrouwen in jullie firma nog groeien!

L. uit Meulebeke | nov 10, 2020

Heel correct , vriendelijk, aangenaam winkelen.

uit Lendelede | nov 10, 2020

Van bij het eerste bezoek, het aanbod, het advies, het meedenken om een aangepaste oplossing te vinden, tot en met de plaatsing, Wij zijn héél tevreden! Met bijzondere dank aan Sammy die ons nooit iets opdrong maar de moeite nam om mee te denken met kennis van zaken en een kwinkslag!

E. uit Gent | okt 29, 2020

denk dat de score duidelijk maakt dat wij tevreden zijn

L. uit Drongen | okt 26, 2020

Prachtig

Prachtige salon, geheel volgens onze wensen

O. uit Vichte | okt 26, 2020

Heel tevreden over de kwaliteit van de meubels, de service, de vriendelijkheid van de medewerkers. Nu nog eventjes wachten tot de nalevering van de stoelen en dan is het volop genieten van mijn nieuwe eetkamer!

R. uit Poperinge | okt 26, 2020

5 sterren

De dienst na verkoop ben k nog mee in contact. Dus nog geen beoordeling mogelijk.

S. uit Lotenhulle | okt 26, 2020

Meubels op maat gemaakt, alles is mogelijk met professionele uitleg en vriendelijkheid, levering en plaatsing zoals het moet zijn, vriendelijk en netjes. Zeer tevreden klant !

T. uit Deinze | okt 25, 2020

Niks dan lof voor jullie zaak wat betreft collecties, service & prijs. Wij zijn heel tevreden klanten, en zeggen dit graag door binnen ons netwerk.

J. uit Maldegem | okt 25, 2020

uitstekende service en goede verhouding prijs/kwaliteit

d. uit Waregem | okt 24, 2020

Topfirma!

Topfirma, op alle vlak! Zeker een bedrijf die we aanbevelen. Dank voor de uitstekende service en prachtige meubelen

J. uit Maldegem | okt 23, 2020

We zijn heel tevreden over onze aankoop en ook met het uitgebreide advies voor onderhoud van de meubelen .

J. uit Wevelgem | okt 21, 2020

Heel tevreden over onthaal in de toonzaal. Prima en correcte communicatie over de levering. Vlot en vriendelijk personeel bij de levering en plaatsing ons salon.

B. uit 8500 Kortrijk | okt 20, 2020

Dank & Proficiat!

uitleg over onderhoud en wanneer we iets op het dressoir mogen plaatsen hebben we een goede uitleg gekregen. Vriendelijk en veel respect voor de corona regels. Dank en proficiat aan het volledige team

H. uit Hulste | okt 20, 2020

Super goede service!!!

C. uit Roeselare | okt 20, 2020

Jullie hebben een top team

L. uit Izegem | okt 20, 2020

Oog voor detail

Duidelijke communicatie, correcte levering met oog voor detail.

V. uit Wielsbeke | okt 20, 2020

Goed inzicht op leveringstermijn en goeie levering zonder probleem, dank u wel

D. uit Kortrijk | okt 20, 2020

Superieur

Het is niet de eerste aankoop die we bij Larridon doen. De kwaliteit van de gekochte meubelen is echt superieur. Het professioneel advies tijdens de verkoop en zeker de bekwaamheid, stiptheid en nauwkeurigheid van de levering en plaatsing stemt ons zeer tevreden.

V. uit Wervik | okt 18, 2020

Zeer tevreden van mijn boxspring

W. uit Bissegem | okt 14, 2020

Dik tevreden

Zeer tevreden met het advies tijdens ons bezoek aan jullie showroom. Ook na de verkoop werden we op de hoogte gehouden van onze aankopen en levering . Service zoals het hoort te zijn . 

S. uit Hooglede | okt 11, 2020

Top service

Topservice van kwalitatieve meubels.

uit Oostrozebeke | okt 11, 2020

De levering liep niet zoals verwacht,1 stuk van de salon kon niet door de deur van de living.Ze hebben moeten de leuning demonteren,en terug monteren in de living.Ze hebben dat perfect gedaan.De ene relax werkte niet ,maar dat werd ook geregeld en dat werd in orde gebracht door de fabriek.

D. uit Kuurne | okt 11, 2020

perfect

n. uit 8800 rumbeke | okt 9, 2020

Mooie meubelwinkel

Geachte, Wij zijn super tevreden van onze aankoop van de salon We kwamen binnen in de winkel in juni en waren direct thuis vriendelijk ontvangen en ze luisteren naar onze wensen Een mooie meubel winkel we komen zeker terug Nog een goede avond Vriendelijke groeten van een tevreden klant Mr en mevr Ryde van Damme Kortestraat 4 Oostkamp

R. uit Oostkamp | okt 8, 2020

Bedankt

alles vlot verlopen, nogmaals bedankt

v. uit zwevegem | okt 8, 2020

Huis van vertrouwen!

Is een huis van vertrouwen ! Perfecte verkoop, levering en afhandeling.

T. uit Harelbeke | okt 8, 2020

Super. Vlot, professioneel, uitstekende service.

D. uit Kuurne | okt 8, 2020

Bedankt voor de snelle dienst na verkoop!

K. uit Erpe-Mere | okt 8, 2020

Goede aanpak

goede aanpak tijdens de Corona tijd. Alles verliep naar wens. Dienst na verkoop nog niet nodig gehad.

p. uit Zwevezele | okt 8, 2020

5 sterren!

T. uit Bavikhove | okt 7, 2020

Top

Aan te raden bij familie en vrienden

J. uit Tiegem | okt 6, 2020

degelijk, goede en stipte service

c. uit LENDELEDE | okt 6, 2020

Gezien het binnen krijgen van 3-zit heel moeilijk was, toch waren jullie plaatsers heel gemotiveerd, vriendelijk en deden er alles aan om dit geregeld te krijgen. Top ! Had onze oprechte dank dag erop nog es meegedeeld via mail.

D. uit Harelbeke | aug 1, 2020

We zijn volkomen tevreden . Nu nog afwachten of de kwaliteit perfect blijft .

l. uit lendelede | jul 27, 2020

Alles in orde, maar men ging nog een soort product binnenbrengen voor de kleur van onze kasten gelijk te maken. dit hebben we nog niet ontvangen;

D. uit hooglede | jul 25, 2020

Niets op aan te merken. Goed advies gekregen in jullie showroom. Nadien op tijd op de hoogte gebracht wanneer de levering vermoedelijk zou plaatsvinden. Tijdstip levering werd ook goed nageleefd. Uitleg gekregen over onderhoud van de zetel. En bovenal: de zetel zit fantastisch goed en staat perfect in onze woonkamer.

V. uit Wortegem-Petegem | jul 24, 2020

Prima service! Niets op aan te merken. Houden zo! :-)

a. uit Deerlijk | jul 24, 2020

Wij zijn heel tevreden over Larridon . Proficiat

v. uit deinze gottem | jul 24, 2020

Hele mooie, ruime toonzaal waar wij zeker onze stijl vinden.

K. uit Blankenberge | jun 29, 2020

heel in orde

d. uit kortemark | jun 29, 2020

een hele goed service. stipt, correct en heel vriendelijk

l. uit poperinge | jun 29, 2020

TOP!

WIJ VONDEN DE VRIENDELIJKHEID EN PERSOONLIJKE SERVICE TOP. Enkel als we niet vinden waar op zoek naar zijn, zou ik nog in andere meubelzaken kopen.

L. uit HARELBEKE | jun 29, 2020

Tevreden over de aankoop

V. uit Hulste | jun 28, 2020

Vriendelijk onthaal en correcte levering!

G. uit Lierde | jun 28, 2020

Super content!

Amaai, deze week alle linnen kussenhoezen van onze longchair gewassen in mijn machine en niets veranderd er aan, supercontent hoor !

v. uit vleteren | mrt 26, 2020

DANK U

uit 9800 | mrt 25, 2020

Veel goeie reacties!

we zijn heel tevreden met onze salon,al veel goeie reactie's erop gekregen. vriendelijke groeten.

T. uit Meulebeke | mrt 21, 2020

Top !

D. uit Ronse | mrt 21, 2020

Beste,heb de dag na de levering reeds een mailtje naar jullie verzonden : dat jullie zeker de 2 mannen die bij ons geleverd hebben moesten behouden vlot, correct geleverd en geplaatst ondanks het regenweer. Het verwonderde mij niets meer van jullie te horen, mail niet ontvangen?? Alvast bedankt, we zijn heel tevreden. Familie Dejonghe Marnix

D. uit 8870 Izegem | mrt 18, 2020

Onthaal en levering was volledig in orde.

F. uit Zwevegem | mrt 18, 2020

Heel tevreden

Ben heel tevreden en zal niet nalaten jullie aan te bevelen bij familie en vrieden

D. uit STADEN | mrt 17, 2020

doe zo voort

v. uit lendelede | mrt 17, 2020

Goede service en uitleg

Bij de aankoop zelf werd niet direct gecommuniceerd dat dit een speciaal soort leder was (geborsteld leder) met speciale onderhoudsinstructies en wij dachten hier zelf ook niet direct aan. Hierna werd dit direct rechtgezet via de telefoon en konden we een spuitbus met speciale spons gaan ophalen. Dus hele goede service en uitleg gekregen hierover.

uit Wevelgem | mrt 17, 2020

4 sterren

Kleine opmerking: Gaten in de achterwand van de kast waren iets te klein uitgeboord waardoor de stekker niet inhet stopcontact kon.

K. uit Emelgem | mrt 11, 2020

10 op 10!

Wij zijn heel tevreden van deze firma. Voor alles een 10 op 10. doe zo voort

j. uit rumbeke | mrt 11, 2020

Een zaak met een enorm aanbod (kwaliteit meubelen) waar je gegarandeerd uw keuze vindt! Vriendelijk personeel en stipte levering.

A. uit Bissegem | mrt 9, 2020

Vlotte levering, voldoende info, er is een probleem maar er wordt gezocht naar een oplossing. Daar wachten we nu op. We krijgen regelmatig een update. Dit is ok voor ons

V. uit Wingene | mrt 9, 2020

Het is perfect in orde

B. uit Staden | mrt 8, 2020

Super tevreden met ons nieuw salon. Hij stond niet helemaal pas toen hij geplaatst werd, maar we hebben dat zelf kunnen oplossen.

uit 8550 | mrt 8, 2020

Geachte laatstleden hebben we een mail gestuurd voor enkele (Kleine) minpunten en jullie hebben de mail goed ontvangen en uiteraard gingen jullie dat melden aan de afkomstige firma, helaas hebben we spijtig Genoeg nog geen antwoord op gekregen van de firma en zouden graag hebben dat jullie nog eens zouden contacteren naar de bestaande zetelfabriekant. Probleem; hoeksalon Laredo staat niet Helemaal pas met gevolg niet stabiel genoeg 2 pootjes staan namelijk 1cm van de grind.vraag is Zijn er regelbare pootjes voor,en Dan is er nog een kussen die waarschijnlijk niet genoeg opgevuld is met gevolg Zakt men een beetle door. Met vriendelijke groeten Geert en Nancy.

V. uit Machelen- zulte | mrt 8, 2020

Nummer 1!

Zoals steeds, uiterst tevreden. De nummer 1 meubelzaak van Vlaanderen.

D. uit Lendelede | mrt 6, 2020

Doe zo verder!

5 op 5

uit Izegem | mrt 3, 2020

Dikke pluim!

Het luik "dienst na verkoop" hebben we tot op heden nog niet nodig gehad, vandaar dat dit voor ons niet/ heel moeilijk te beoordelen valt. Wij zijn alvast super tevreden van de punten waarvoor we wel een score/beoordeling kunnen geven. Dikke pluim, doe zo verder

B. uit Oostakker | mrt 1, 2020

tevreden

o. uit kuurne | feb 24, 2020

Bedankt!

Hadden we het eerder geweten, dan waren we eerst naar Meubelen Larridon gereden op zoek naar hetgeen we nodig hadden. Daar hadden we genoeg keuze en daarbij had je ook nog eens de vriendelijke ontvangst en professionele uitleg. In afwachting van de levering van onze bestelling liep alles vlot zoals afgesproken. In het vervolg weten we waar we moeten zijn als we nog eens iets zoeken. 

V. uit Kachtem | feb 24, 2020

Picobello!

alles was in orde, geen klachten. Alle personen, verkopers, onthaal als levering picobello

D. uit Zulte | feb 17, 2020

Prima!

Mooi aanbod en prima servic!

N. uit Semmerzake | feb 17, 2020

OK

S. uit ROESELARE | feb 16, 2020

Beste, Eigenlijk zijn we over alles tevreden, alleen zijn we ( nog) niet overtuigd van onze aankoop. Het was geen makkelijke opdracht maar misschien was het beter geweest dat iemand ter plekke kwam kijken gezien we niet ver van de showroom wonen. Mvg,

uit Izegem | feb 16, 2020

Snel & correct!

De levering moest vlug gebeuren aangezien we de bedden nodig hadden en het is correct gebeurd.

R. uit Deerlijk | feb 14, 2020

Proficiat aan het ganse team!

Top meubelzaak! Super tevreden, van verkoper tot......meubelplaatsers Proficiat aan het ganse larridon team voor de uitstekende service!

S. uit Sint-Denijs | feb 11, 2020

Service plaatsing zou helemaal top zijn als de plaats en de meubels properder achtergelaten zou worden.

V. uit Izegem | feb 10, 2020

TipTop!

Alles is tiptop in orde

D. uit oudenaarde | feb 7, 2020

alles naar wens waarvoor dank .

v. uit 8560 gullegem | feb 6, 2020

Zeer tevreden, misschien iets vriendelijker voor transport. Ik kreeg de indruk dat we slechte betalers zijn …. Er is al meermaals een bestelling geweest en steeds op tijd betaald !!!! Gaf geen goed gevoel. Levering zeer goed en vriendelijk , dikke pluim ! Dank u

B. uit Holsbeek | feb 6, 2020

voor ons verliep alles naar wens plus genoten van een mooie prijs waarvoor dank

e. uit izegem | feb 6, 2020

Een aanrader!

Over heel de lijn zijn we tevreden over meubel Larridon ! We raden iedereen aan eens te komen kijken naar meubelen Larridon !

V. uit Ieper | feb 6, 2020

Top Team!

Wij zijn heel tevreden over de geleverde meubelen!!! Top team, zowel bij de keuze, info ivm levering en plaatsing!!!

V. uit Sint-Eloois-Winkel | feb 6, 2020

alles verliep zeer goed, aangenaam samenwerken met degelijke goederen

f. uit Houthuls | feb 6, 2020

Geen dienst na verkoop nodig gehad. Alles was in orde.

V. uit Kortemark | feb 6, 2020

Ik ben heel tevreden met mijn salontafel. Dank u, Katty Deruyck

K. uit Deruyck | feb 6, 2020

Ik ben zeer tevreden over de aankoop. Tot hiertoe is er niets op af te keuren.

S. uit 9450 Haaltert | dec 14, 2019

Super tevreden!

Super tevreden over prijs en kwaliteit (bijna dezelfde setting ,maar lichter van kwaliteit, was 1 000€ duurder elders) Het is niet altijd de grote meubelwinkels die de goedkoopste zijn :) Ik ben blij dat we gestopt zijn bij Larridon om te vergelijken . Prettig einde jaar voor iedereen

C. uit harelbeke | dec 13, 2019

5 sterren

DNV nvt.

V. uit Kuurne | dec 12, 2019

Super bed!

Dank voor de goede service en stipte afhandeling. We slapen als roosjes in ons nieuwe bed!

d. uit 8870 izegem | dec 12, 2019

5 op 5!

een dienst na verkoop is er nog niet moeten zijn, dus daarop kunnen we niet veel antwoorden

P. uit Bever | dec 11, 2019

Één woord : top !

J. uit Izegem | dec 11, 2019

Top plaatsers!

Wij zijn ABSOLUUT tevreden van de 2 mensen die ons salon kwamen plaatsen. TOP gedaan!

N. uit Kasterlee | dec 11, 2019

Ik beveel Larridon iedereen aan voor wie op zoek is naar een gemakkelijke zetel. Keuze te over en professioneel advies.

C. uit Deinze | dec 10, 2019

alles naar wens verlopen

p. uit pittem | dec 10, 2019

Bedankt!

Het team van Larridon , vriendelijke en hulp vaardige verkoper met luisteren oor die ons zeker een goede keuze heeft aangewezen . afspraak en planning zeker goed ,levering en plaatsen ,mensen die met kennis en vriendelijk die hun beroep kennen Bedankt aan team Larridon donald en cecile

d. uit hulste | dec 9, 2019

Zeer tevreden over de aankoop en de service

L. uit Izegem | dec 9, 2019

Super mooie winkel!

Super mooie winkel,vriendelijk personeel. Alles verlopen zoals afgesproken. Ons salon pronkt in onze living en zelfs al in het tijdschrift Wonen landelijke stijl! heel tevreden van onze aankoop.

L. uit 3870 Heers | nov 24, 2019

Dat was onze eerste aankoop in jullie zaak maar zeker niet de laatste, als we in de toekomst nog wat nodig hebben.

J. uit Harelbeke | nov 23, 2019

Top!

doe zo verder top

C. uit ROESELARE | nov 20, 2019

Alles is prima verlopen.

D. uit Wevelgem | okt 18, 2019

Een klein minpuntje is de interne communicatie die ons bijna parten heeft gespeeld, maar ondanks dit puntje, toch tevreden van de geleverde salon.

L. uit Kortrijk | okt 9, 2019

Vriendelijk & stipt!

Vriendelijke service, stipte levering, goede opvolging.

uit Oostrozebeke | okt 3, 2019

Top!

Alle contact dat er geweest is, verliep uiterst professioneel en vriendelijk. Ook de kwaliteit van de meubels zelf is top! Het is ver vanuit Brugge, maar ik kom zeker nog terug.

L. uit Assebroek | okt 3, 2019

Na verkoop nog niet nodig gehad maar heb alle vertrouwen in kwaliteit en service van Meubelen Larridon !

D. uit Harelbeke | sep 26, 2019

dienst na verkoop nog geen ervaring

uit loppem | sep 15, 2019

5 sterren!

we hebben de dienst na verkoop nog niet nodig gehad

D. uit Ooigem | sep 9, 2019

Elke keer keren we graag opnieuw naar jullie zaak! Goede meubelen, service, leuke sfeer. Top!

I. uit Kuurne | sep 6, 2019

Stipt & Snel!

snelle en stipte uitvoering van de levering salon door vriendelijk personeel.

A. uit Kuurne | sep 5, 2019

Er werd mij beloofd dat men de relaxfunctie van mijn oud salon zou gaan vervangen op nieuw adres (Bergelen 95 8560 Gullegem). Bij de levering van het nieuwe salon keek men het na en enkel de "kabel" dient te worden vervangen...

C. uit Gullegem | aug 2, 2019

Zeer tevreden over de vriendelijke afhandeling van aankoop tot en met levering, en over kwaliteit van de nieuwe zetels. Enig klein minpuntje : we werden voor de levering niet een half uur op voorhand gebeld, zoals nochtans afgesproken, waardoor wij op onze beurt een persoon die stand-by was niet meer konden verwittigen en ikzelf mijn rug extra moest belasten..

W. uit Dessel | jul 31, 2019

heel tevreden !!!

s. uit Diksmuide | jul 28, 2019

geen bemerkingen, alles zoals afgesproken

D. uit Harelbeke | jul 28, 2019

Doe zo verder!

Wij zijn super tevreden met onze aankoop en zeker en vast de service die we kregen. Niets op aan te merken; doe zo verder!

D. uit Zedelgem | jul 27, 2019

Geen enkel minpuntje!

Wij zijn echt enorm tevreden over onze aankoop en de service van meubelen Larridon en zullen jullie zeker bij vrienden/kennissen aanbevelen ! Ik zou geen enkel minpuntje kunnen noemen.

D. uit Moorslede | jul 25, 2019

Professioneel over de ganse lijn.

M. uit 8980 Zonnebeke | jul 22, 2019

Alles was in orde

W. uit ieper | jul 20, 2019

Heel tevreden van de service !

B. uit Roeselare | jul 19, 2019

We zijn zeer tevreden !!

C. uit Lichtervelde | jun 30, 2019

Zeer tevreden!! Ervaren mensen voor de levering! Wij komen zeker nog langs voor de rest van ons interieur.

P. uit Blankenberge | jun 30, 2019

Toffe en vlotte bediening!

Heel toffe en vlotte bediening zowel in de winkel als bij de levering. Wij zouden zeker niet aarzelen om nog bij Larridon langs te gaan .

V. uit Poperinge | jun 29, 2019

Met alles waren we goed overeen gekomen in de verkoop,alles was heel vriendelijk ter plaatse geleverd,alleen was de datum van levering niet naar keuze zo als afspraak.(Dit zo maar ter zijde.) We zijn voorlopig heel content van onze koop,mensen die komen vinden het ook heel mooie zetels. Dus: dan geven we jullie zeker een vier a' vijf sterren meubel zaak. Groetjes Älfons Depessemier

Ä. uit Ieper | jun 28, 2019

we zijn heel tevreden .

D. uit handzame kortemark | jun 24, 2019

Met dank om toch te leveren ;)

E. uit Assebroek | jun 22, 2019

Wij hebben bij de bestelling al 1.799 EUR betaald en 1 week voor de levering de rest van 4.000 EUR. Toen had ik al laten weten dat onze oude meubelen moesten meegenomen werden, wat op de dag van de levering ook gebeurde, mits bijbetaling van 75 EUR, welke wij nog moesten overschrijven.De levering gebeurde op donderdag 13 juni, doch op dinsdag 18 juni ontving ik al een mail van de dienst boekhouding dat het bedrag van 75 EUR nog niet was overgeschreven. Dit vinden wij er echt over!!!! Dat men na 2 weken een mail ter herinnering stuurt, tot daar aan toe. Wij zouden nog een tapijt en een bijzettafeltje bijbestellen, maar we weten niet of we nog bij U zouden langsgaan. Als men al zo'n groot bedrag heeft ontvangen, moet men niet na 5 dagen over 75 EUR zeuren.... Sorry, maar niettemin, een mooie salon waar we zeker content van zijn.

C. uit PASSENDALE | jun 21, 2019

Jullie aanpak en persoonlijk contact met de klant is heel goed. Dit wordt gewaardeerd !

V. uit Roeselare | jun 14, 2019

Heel tevreden met de aankoop. Vriendelijke plaatsers, juiste planning, wel net geen perfecte afwerking bij plaatsing verlichting in kast. Een mooie zaak met kwalitatieve producten.

l. uit anzegem | jun 14, 2019

Perfect!

Wij zijn zeer tevreden klanten! Perfect en correct op tijd geleverd volgens overeenkomst waarvoor dank Heidi

T. uit Wervik | jun 13, 2019

Alles is verlopen zoals afgesproken. Mario

V. uit Deinze | jun 7, 2019

Dienst na verkoop heb ik nog niet meegemaakt. Ik vermoed dat het ook wel in orde zal zijn.

V. uit 8700 Tielt | jun 6, 2019

zeer tevreden over aankoop, zeker zeer vriendelijk en vlotte afhandeling, hebben nog een console nodig, komen dus zeker terug langs. Console die bij de kast Ferro past, hopelijk hebben jullie dat, mvg,

d. uit heule | jun 6, 2019

Bij de levering waren de personen supervriendelijk. We zijn heel tevreden met onze nieuwe salon. Dienst na verkoop hebben wij nog niet nodig gehad. vriendelijke groeten José en J-Pierre

D. uit Oedelem | jun 5, 2019

Zeer tevreden met de bestelling, prima levering. Professionele uitleg.

T. uit Knokke | jun 3, 2019

tevreden met de bijhorende info omtrent de kast

V. uit wortegem-petegem | jun 2, 2019

- Dienst na verkoop (nog) niet nodig gehad. - Bedankt, wij zijn uitermate tevreden!

D. uit Dentergem | jun 2, 2019

Top service! Beter kan niet! Kraaknet bedrijf. Prachtige en kwaliteitsvolle collectie. Wij vertellen het verder aan onze vrienden en aan iedereen die het horen wil.

L. uit 9790 WORTEGEM-PETEGEM | mei 31, 2019

Perfect verlopen

Alles is perfect verlopen, enkel mankeren wij nog een keukenstoel, op wieltjes, maar dit is buiten uw wil

H. uit 8730 Beernem | mei 31, 2019

we zijn heel tevreden met onze aankoop we raden iedereen aan om bij jullie eens langs te komen zeker een aanrander

g. uit Ichtegem | mei 31, 2019

Maar 1 adres!

Gezien de aankopen in het verleden en zeker het laatste jaar bewijst nog maar eens het volste vertrouwen te hebben jullie zaak ! Voor ons is er maar 1 adres en dat is bij Larridon !!! Met vriendelijke groeten, Geert en Veronique Staelens-Claeys

S. uit Ledegem | mei 30, 2019

Heel postieve ontvangst ook bij de levering mensen die weten waarmee ze bezig zijn Top

l. uit KORTRIJK | mei 27, 2019

Aanrader voor iedereen

we zijn zeer tevreden een aanrader voor iedereen

g. uit 8480 ichtegem | mei 23, 2019

Alles ok

D. uit Oekene | mei 21, 2019

Professioneel

Zeer tevreden over onze aankoop. Meubelen geproduceerd in West-Vlaanderen en verdeeld door Meubelen Larridon. Correcte info, afspraken en perfecte levering. Bij levering de nodige info verkregen over onderhoud meubelen. Zouden geen seconde twijfelen om opnieuw een aankoop te doen bij Larridon. Professioneel bezig, waarvoor dank !

V. uit Izegem | mei 15, 2019

Mooi resultaat

We zijn zeer tevreden. Eveline haar interieuradvies ter plaatse heeft geleid tot een zeer mooi resultaat.

D. uit Lotenhulle | mei 15, 2019

zeer tevereden over onze nieuwe meubelen; vriendelijk personeel en correcte levering. Een aanrader

C. uit Zwevegem | mei 15, 2019

zeer vlot verlopen

We hopen dat als er na langere tijd zich een probleem zou voordoen, alles ook zo vlot gaat verlopen.

B. uit Dadizele | mei 14, 2019

jullie zijn een echte aanrader, op alles maximum service, geen enkel minpunt, wij raden jullie zeker aan binnen onze kenniskring

l. uit rumbeke | mei 14, 2019

Top

Katrien is een prima verkoopster . Top

D. uit Izegem | mei 10, 2019

zeer tevreden

X. uit 8501 Heule | mei 4, 2019

Tot nu toe geen opmerking. Alles naar wens verlopen.

T. uit Ingelmunster | mei 3, 2019

Een aanrader!

Aangemane winkel.. Vriendelijke vrouw des huis. Een aanrader om eens terug te gaan. Zeker aan te bevelen.

L. uit Aalbeke | mei 2, 2019

5/5

Alles is correct verlopen.

D. uit Deinze | mei 2, 2019

Zoals jullie zien :-) Verbeteren wordt nu moeilijk!

H. uit 9052 GENT-Zwijnaarde | apr 28, 2019

OK!

ok

d. uit oostnieuwkerke | apr 25, 2019

Goede uitleg

Vriendelijk goede uitleg we komen zeker weer

V. uit Poelkapelle | apr 24, 2019

aangenaam dat er bij mogelijke aankoop ook eens aan huis kon gezien worden wat er past uitleg over onderhoud en behandeling =positief de levering dag werd gepland en uur maar uur was vroeger en dat kon eventueel een probleem zijn voor jullie wegens niet thuis er is wel op mijn tafel in zicht van licht een mattere plek ? gelegen aan hout of behandeling? dat wou ik nog eens weten van jullie mvg

d. uit desselgem | apr 24, 2019

Ik hoop dat ik het juist ingevuld heb en dat ik de sterretjes goed heb aangeduid. Het komt erop neer dat mijn vrouw en ikzelf zeer tevreden zijn van de meubelhandel Larridon. Doe zo verder

D. uit Knokke-Heist | apr 23, 2019

Proficiat

Schitterende tafel en dito zetel. Proficiat ga verder op de ingeslagen weg; grts Fam. Duyck

D. uit Izegem | apr 22, 2019

voor ons voor alles 11/10

d. uit rumbeke | apr 22, 2019

5 op 5

K. uit Ieper | apr 22, 2019

Op enkele kleine details niets op aan te merken. Steeds goed geholpen. Tevreden klanten!

P. uit Wingene | apr 22, 2019

Uiterst tevreden!

Het deskundig advies van de verkoper Thomas was super! Ondanks het slechte weer bij de levering,is alles naar wens verlopen. Stephane en Kurt jullie verdienen een dikke vette pluim!

n. uit Deinze | mrt 14, 2019

Ik ben heel tevreden over mijn aankoop.

D. uit Lendelede | mrt 13, 2019

geen opmerkingen!

D. uit Koolskamp | mrt 11, 2019

Uitstekend!

D. uit Lendelede | mrt 4, 2019

10 sterren

Zeer tevreden over de ganse lijn: zowel op vlak van verkoop, communicatie als service. Ook de levering en de plaatsing is vrij vlot verlopen. Margreet en Tomas verdienen minstens 10 * samen.

J. uit 8310 Assebroek | mrt 2, 2019

Echte aanrader!

Bij dienst na verkoop heb ik minder gegeven, omdat het gewoon niet echt van toepassing was. Dienst en service was gewoon top!!!!!!! Een echte aanrader!!!!

C. uit Knokke-Heist | feb 25, 2019

alles is prima verlopen

o. uit 8840 staden | feb 25, 2019

Belgische ambacht!

Een authentieke meubelzaak waar kwaliteit boven alles staat en men nog met Belgische ambachtslieden samen werkt!! Voor ons was dit heel belangrijk! Deze meubels gaan nog leven lang meegaan :).

d. uit ingelmunster | feb 25, 2019

Tevreden, alles naar wens verlopen.

S. uit Sint Andries | feb 25, 2019

Top!

Vriendelijk onthaal en levering perfect volgens afspraak. Zetel is precies op maat gemaakt voor ons interieur. Top!

S. uit Wevelgem | feb 24, 2019

5 sterren!

Na verkoop, nog niet van toepassing.

J. uit 8400 Oostende | feb 24, 2019

Volledige rubriek ' Dienst na verkoop ' niet ingevuld wegens geen gebruik. kan wel bevestigen dat wij uiterst tevreden zijn over de ganse lijn.

T. uit Harelbeke | feb 24, 2019

excellent

v. uit ingelmunster | feb 22, 2019

Kwaliteit

Kwaliteitsmeubelen ,we komen zekers terug!

P. uit Heusden | feb 22, 2019

Een aanrader!

We zijn zeer tevreden en zouden aanraden aan vrienden

C. uit Heule | feb 22, 2019

Merci

Heel tevreden met mijn eetplaats. Merci, Katty Deruyck

D. uit ROESELARE | feb 22, 2019

Uiterst tevreden

Ik ben uiterst tevreden over de Firma Larridon, zowel het deskundig advies wat ik zeer op prijs stelde als de levering was perfect. Van de dienst na verkoop heb ik nog geen gebruik moeten maken.

C. uit 8790 Waregem | feb 22, 2019

Jullie zien me zeker nog terug!

hallo ik ben heel tevreden het is een hele mooie tafel ge zult mij zeker nog terug zien groetjes Maria!

v. uit Meulebeke | jan 4, 2019

Bedankt aan Sammy voor de gepaste oplossing voor het vinden van een hoeksalon in mijn kleine tv kamer !

C. uit Waregem | jan 4, 2019

Alles naar wens verlopen. Geen opmerkingen. Met dank

J. uit Gistel | jan 4, 2019

Zeer tevreden

Daar het onze eerste aankoop betreft en dit nog maar enkele weken is ,kan ik geen oordeel geven betreffende dienst na verkoop Mvg Eric

V. uit Gullegem | jan 4, 2019

De levering en plaatsing gebeurt door vakmensen met de nodige zorg en voorzichtigheid ! Het product is van hoge degelijke kwaliteit waardoor het vertrouwen er is en dit kan ik als klant/koper zeer waarderen ! En niet te vergeten natuurlijk de klantvriendelijkheid in de showroom ! Tot genoegen,

G. uit Ledegem | jan 4, 2019

Geachte, Ik heb jullie gemaild op 21 december met de melding dat er een pootje tekort was bij de levering van het salon. Tot op heden heb ik daar nog geen nieuws mogen over ontvangen!

T. uit Egem | jan 4, 2019

Mooi!

Alles is mooi en goed verlopen, van bestelling tot levering en plaatsing, een aanbeveling waard.

p. uit izegem (kachtem) | dec 17, 2018

alles naar wens

V. uit vichte | dec 16, 2018

alles was perfect gelopen mvg stefaan - christine

S. uit Torhout | dec 9, 2018

dienst na verkoop wacht ik af

m. uit ieper | dec 1, 2018

5 sterren

Dienst naverkoop kunnen we een score geven nadat we een plastieken voetje hebben ontvangen voor één van onze stoelen.

F. uit Deerlijk | nov 30, 2018

Mooi aanbod en perfecte service!

D. uit Lendelede | nov 30, 2018

Mooi resultaat

maatwerk van onze kasten ,mooi resultaat

D. uit Ouwegem | nov 26, 2018

Heel tevreden

Van aankoop tot levering zijn wij heel tevreden. Gelukkig hebben we (tot op heden) nog geen dienst na verkoop nodig gehad ;)

D. uit Ingelmunster | nov 25, 2018

Prima service en levering

Na een zoektocht van jaren, eindelijk gevonden wat we zochten. Met de verschillende keuzemogelijkheden die op een professionele en vriendelijke manier werden voorgesteld, een prima service en levering, hebben we uiteindelijk datgene waarnaar we op zoek waren.

V. uit Wevelgem | nov 25, 2018

Heel vriendelijk en goede kwaliteit!

L. uit Hooglede | nov 18, 2018

Perfect plaatsing

Vlotte uitleg, goede communicatie, perfecte plaatsing

W. uit Schoten | nov 16, 2018

Dank!

Kwaliteitsgerichte firma, goed personeel degelijke uitleg en begeleiding in al haar facetten tot het product thuis afgeleverd wordt. Zeer zéker ook de mensen die de meubels afleveren bezitten goede warenkennis en geven deskundig advies, waarvoor dank!

M. uit Wingene | nov 16, 2018

Heel tevreden

Dag we zijn heel tevreden met onze nieuwe salon, enkel had ik een opmerking over het feit dat ik vind dat steeds rimpels te zien zijn , het lijkt me juist of de stof niet strak genoeg is op de zitting Hebben jullie daar een verklaring voor ? mvg Nancy Logier

w. uit ieper | nov 13, 2018

Meubelen Larridon is een familiebedrijf. Dat zie en voel je direkt. Geen mastodont met koele gepolijste gelmannekes aan hun bureau, maar een meubelzaak met een hart, waar je op een spontane, warme, hartelijke manier wordt onthaald en begeleid. Hier luistert men aandachtig naar de klant en speelt men vlot in op zijn wensen. En toch durft de verkoper ons te zeggen dat we de opstelling beter anders zouden plannen dan wij hadden gedacht, met een klare en duidelijke reden erbij. Korrekt, eerlijk en professioneel advies ten top. Het resultaat is dat wij nu genieten van een salon dat veel mooier, beter en duurzamer is dan dat wij hadden durven dromen. Iedereen die binnenkomt begint met een "wauw!". En de prijs? Ik heb elders een salon gezien met dezelfde eigenschappen, voor onze prijs x 2,5. Ongelooflijk tevreden is de meest juiste uitdrukking die hier zeker van toepassing is. Tevreden van het Larridon-team én van het nieuw salon.

H. uit Sint-Andries | nov 13, 2018

We kregen een prachtig product helemaal naar onze persoonlijke wens

D. uit Evergem | nov 12, 2018

Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug naar jullie zaak . Alvast bedankt voor de klantvriendelijke verkoop . Groeten van een gelukkige en fiere klant . Ik maak zeker mond aan mond reclame . Chantal

H. uit 8200 BRUGGE / ST. Michiels | nov 12, 2018

Zeer tevreden .

M. uit 9690 KLUISBERGEN | nov 12, 2018

Na lang zoeken hebben wij eindelijk een meubelwinkel gevonden die ons héél erg bevalt! We kregen sterke professionele begeleiding, er werd lang nagedacht en besproken en het resultaat is subliem! Dank je wel!

C. uit Herentals | nov 11, 2018

Heel aantrekkelijke showroom. Voor Mevr. Katrien was geen moeite teveel om ons, zonder iets op te dringen, te helpen bij onze keuze. Ook de mevrouw aan het onthaal was heel vriendelijk. Aanpassing dressoir naar onze wensen. Communicatie, levering en plaatsing waren prima. We raden Meubelen Larridon aan bij vrienden en familie!

W. uit Tielt | nov 9, 2018

Zeer tevreden over de service en de levering.

B. uit Roeselare | okt 14, 2018

Top!

Alles prima, vanaf de ontvangst, het advies aan huis, de verkoop tot de stipte, nette en professionele levering met respect voor het huis.

N. uit Kuurne | okt 8, 2018

Bedankt aan héél de staff . Vriendelijk , professionneel, levering van de meubelen...

D. uit Frankrijk | okt 8, 2018

Mooiste meubelzaak in de regio

Ik vind het de mooiste meubelzaak in onze regio, zeer netjes en keuze van alle trends. Niet echt super gewaagde collecties, degelijke kwaliteit die je na een jaar niet beu bent. Een aanrader.

L. uit Oostrozebeke | dec 16, 2016

Service op maat

Kwaliteit en service op maat

V. uit Ingelmunster | dec 16, 2016

Ongedwongen sfeer

Vriendelijk en ongedwongen sfeer, niet opdringerig wat daarop knappen we af! proffessioneel advies

D. uit Ingelmunster | dec 21, 2016

Perfecte levering

De afhandeling van de levering was perfect. De uitleg bij de aankoop was ook meer dan in orde.

A. | dec 22, 2016

Kleurconsulente was de top!

We hadden een heel goed advies. Ruime keuze uit de aanbieding. werden met raad en daad buigestaan. Heel positief dat we altijd dezelfde persoon hadden waarmee we onderhandelden.Communicatie was ook uitstekend. Onze kleurconsulente was de top.

H. uit Wevelgem | dec 23, 2016

Professionele verkoper

De professionaliteit van de verkoper + de zeer ruime keuze aan meubelen die we zochten

A. | dec 27, 2016

Advies aan huis

Veel keuze, goede hulp, advies aan huis, hulp bij kiezen totaalpakket, niet opdringerig en verkopen niet om te verkopen, t plaatje moet gewoon kloppen, hielpen ons enkele weken met een salon in bruikleen, adviseren tot op t einde, ook naar decoratie toe.

D. uit Hulste | dec 28, 2016

Op je gemak eens rondkijken

het aanbod en het fiet dat je eerst op je gemak eens kan rondkijken. Indien je dan vragen hebt, maken ze met veel plezier tijd om te antwoorden op al uw vragen.

A. | jan 11, 2017

Een plezier om te bezichtigen

De meubelen in de toonzaal zijn een plezier om te bezichtigen. Ook al is het soms je persoonlijke keuze niet, toch zijn alle meubelen mooi en van uitstekende kwaliteit.

D. uit Deerlijk | feb 12, 2017

Groot aanbod

Groot aanbod naar onze smaak. We werden heel goed bijgestaan dooor mevr. Katrien.

D. uit Aalter | feb 12, 2017

Gemotiveerde verkopers

gezellige toonzaal, propere showroom, gemotiveerde verkopers die je niet onnodig lastigvallen, voor elk wat wils

A. | feb 16, 2017

Goede service

kwalitatieve meubelen en goede service. Ook mooie toonzaal met eilandjes.

L. uit Geluwe | feb 16, 2017

Top aanbod

Het aanbod van meubels is top, mooi uitgestald, niet op elkaar geplakt. Aangenaam om er een keuze te maken.

A. | feb 26, 2017

Zeer mooie winkel

zeer mooie winkel

P. uit Roeselare | feb 27, 2017

Mooie showroom

Het is een mooie showroom waar je rustig alles kan bekijken

A. | feb 27, 2017

Maatwerk

ook maatwerk

A. | mrt 28, 2017

Kwalitatieve meubelen

Dichtbij, vriendelijk, kwalitatieve meubelen, ook bij levering Vlaams sprekend personeel

A. | apr 3, 2017

Vriendelijke ontvangst!

de vriendelijke ontvangst en de heel goede uitleg die we kregen bij de vragen die we stelden ! 

M. uit Torhout | apr 4, 2017

Correct

correct, kwaliteit, de prijs kan zeker concurreren met ander meubelzaken, waarvan u zou denken dat ze goedkoper zouden moeten zijn. dezelfde salon was er zelfs duurder.

A. | apr 4, 2017

Stiptheid

Stiptheid - open en persoonlijke communicatie

V. uit Meulebeke | apr 3, 2017

Professioneel advies

Het professioneel advies

A. | apr 5, 2017

Super content

Wij hebben de vader gehad bij de aankoop van ons nieuw salon en die heeft ons super geholpen en een leuke uitleg erbij gehad. ook bij de aankoop van een klein bijzet tafeltje heeft Evelien mij het juiste advies gegeven super content

A. | apr 10, 2017

Eigentijds, modern of klassiek

De kwaliteitsvolle meubelen. Eigentijds, modern of klassiek, altijd up to date.

B. uit Wielsbeke | apr 10, 2017

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal, vertrouwen door het meegeven van stalenboek, mits de daarbijhorende afspraken

A. | apr 11, 2018

Pluim voor planning en plaatsen

Moeilijk om er één puntje uit te halen maar de stiptheid over de hele lijn zowel planning als het plaatsen van de meubels verdienen zeker een pluim. Maar ook zeker een vermelding waard is het werk van de mensen die de meubels komen plaatsen: de voorzichtigheid om alles naar binnen te brengen en op de juiste plaats te krijgen.

S. uit Wingene | apr 23, 2017

Tiptop naverkoopdienst

Alles verloopt naar wens van de klant. En de naverkoopdienst os ook tiptop. Iedereen is zeer vriendelijk.

A. | apr 25, 2017

Heel mooie winkel

de heel aanschouwelijke opstelling van de meubelen in de winkel

D. uit Harelbeke | sep 17, 2018

Super begeleiding!

de begeleiding is super!

S. uit Westkerke | mei 22, 2017

Aanbod

Aanbod en daarna informatie voor de levering

A. | mei 29, 2017

Goede uitleg

Vriendelijk onthaal, goede uitleg zonder opdringerigheid en veel keuze

A. | jun 2, 2017

Mooi aanbod

De deskundige uitleg, de vriendelijkheid en het mooie aanbod

G. uit Neerpelt | jun 2, 2017

prijs/kwaliteit uitstekend

Wij dachten aanvankelijk door verscheidene meningen dat Larridon te duur ging zijn voor ons en dat er enkel klassieke en landelijke meubelen voorzien waren. Dit was niet het geval: onze aangekochte tafel en stoelen zijn modern en zijn qua prijs/kwaliteit uitstekend

T. uit Rumbeke | jun 26, 2017

Op je gemak

Op je gemak een meubelstuk kunnen kiezen zonder verplichting!

A. | jul 12, 2017

Stipt en correct

VRIENDELIJKE MENSEN, ZEER STIPTE EN CORRECTE LEVERING

D. uit Diksmuide | jul 25, 2017

Niet opdringerig

Vrij in aankoop uitleg en niet opdringen dit is zeker een plus punt

A. | jul 25, 2017

Familiaal

zeer professioneel en toch familiaal gebleven

S. uit Izegem | jul 26, 2017

Vriendelijke verkoper

Wij vonden direct wat we nodig hadden en keuze genoeg. Vriendelijke verkoper en werden niets opgedrongen.

A. | jul 30, 2017

Vriendelijk

Vriendelijk + professioneel advies

V. uit Ledegem | sep 6, 2017

Persoonlijk & professioneel

Persoonlijk onthaal Veel uitleg en zeker niet opdringer, heel professioneel

A. | sep 10, 2018

Uitgebreide keuze

Heel uitgebreid advies. Vriendelijk Uitgebreide keuze Gezellige winkel

T. uit Rumbeke | sep 29, 2017

Kwaliteit!!!

Kwaliteit !!!

V. uit Houthulst | okt 1, 2017

Kwaliteit

Kwaliteit meubelen

J. uit Oostende | okt 29, 2017

Objectieve informatie

Ruime keuze, degelijke uitleg, goede en ook objectieve informatie en het feit dat men je zegt dat je bepaalde zaken NIET hoeft te kopen. (spreken tegen eigen winkel). Voor onwetende mensen is dat een formidabele hulp.

A. | sep 17, 2018

Behulpzaam

Zeer klantvriendelijk gericht en heel behulpzaam. Ik stuur er zeker en vast op aan dat mensen bij julie langs moeten komen.

C. uit Beernem | nov 6, 2017

Service

Service bij het plaatsen. Eigenlijk op zijn geheel ... familair en correcte opvolging en uitstekende ontvangst. Bij jullie is de klant koning.

V. uit Harelbeke | nov 7, 2017

Correct

Vriednlijk en correct

V. uit Kortrijk | nov 12, 2017

Meteen verkocht!

Na zoveel meubelzaken bezocht te hebben en toch wat de moed laten zakken om iets naar onze gading te vinden, waren we meteen verkocht bij Meubelen Larridon. Meer zelfs, het was moeilijk kiezen tussen 2 woonkamers die we mooi vonden.

B. uit Tienen | nov 26, 2017

Klantvriendelijk

Advies, klantvriendelijk, keuzemogelijkheden en geduld

H. uit Kortrijk | nov 26, 2017

De keuze!

De keuze in de winkel, het super mooie materiaal !!! De begeleiding naar keuze en aankoop!

D. uit Moorslede | feb 6, 2018

Kwaliteit

de kwaliteit van de meubelen, service en plaatsing

V. uit Roeselare | feb 25, 2018

Goede combinatie

Combinatie van aanbod, communicatie, levering, ... 

kortom het ganse proces

D. uit Kuurne | mrt 4, 2018

Vriendelijke bediening

Vlotte en vriendelijke bediening

V. uit Sint-Eloois-Winkel | mrt 11, 2018

Dikke pluim

Kortom alles zeer goed. Wij zijn zeer tevreden klanten Alsook voor jullie plaatsters een dikke pluim

M. uit Izegem | mrt 18, 2018

Service

Er was een fout gebeurd en Meubelen Larridon is er in geslaagd om dit zonder veel problemen op te lossen. Schitterend. Mensen spreken mensen. Geen enkele organisatie kan garanderen dat er geen fouten zullen gemaakt worden. Het belangrijkste is dat er een oplossing gezocht wordt. Dat is service en dat waarderen wij ten zeerste.

A. | mrt 18, 2018

Toppie installatieploeg

Originaliteit professioneel correct Toppie installatieploeg!

A. | mrt 18, 2018

Aangenaam winkelen

KWALITEIT , AANGENAAM WINKELEN

V. uit Boezinge | mei 27, 2018

Vriendelijk & professioneel

De vriendelijke ontvangst en het professioneel advies . Bij jullie wordt er tijd gemaakt voor de klant

W. uit Roeselare | mei 28, 2018

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit!

T. uit Heule | mei 29, 2018

Veel keuze

Veel keuze, we konden op ons gemak zetels uitproberen We krijgen advies van de verkoopster zonder ons op te dringen om te verkopen

D. uit Izegem | jun 8, 2018

Professioneel, meedenkend en begaan met de wensen … Vrij grote gevarieerde keuze aan hoogwaardige meubelen en toebehoren.

V. | sep 17, 2018

Welke score geef je Larridon?

Verkoop

Aanbod

Vriendelijk Ontvangst

Professioneel advies

Communicatie

Telefonisch onthaal

Planning levering

Tussentijdse update

Levering

Vriendelijkheid

Stiptheid

Nauwkeurige plaatsing

DIENST NA VERKOOP

Vlotte communicatie

Snelle afhandeling

Oplossing naar wens





Om het formulier te verzenden, moet u eerst akkoord gaan met de privacy statement.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wees vanaf nu altijd als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes en profiteer als eerste van onze acties.
Schrijf je in

Wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie