Geopend tot 18:30 Openingsuren

Wij maken jouw meubel volledig op maat

Larridon Home

Resultaat van 75 jaar ervaring

Resultaat van 75 jaar ervaring

Reeds meer dan 75 jaar werken wij hoofdzakelijk met lokaal vervaardigde, kwalitatieve meubels. Op basis van deze ruime ervaring, hebben wij een selectie gemaakt van onze beste ateliers voor de creatie van onze eigen collectie.Bekijk onze producten
Exclusieve collectie

Exclusieve collectie

“Larridon Home” is dan ook een exclusieve collectie van zowel fauteuils als meubelstukken. De productie van onze collectie vindt plaats in kleine, authentieke ateliers in België en Nederland die nog op een traditionele en kwalitatieve manier meubels vervaardigen. Puur vakmanschap. Van ontwerp, naar materiaalkeuze tot en met uiteindelijke fabricage; Wij sturen het volledige proces van begin tot einde. Enkel de meest hoogwaardige materialen en beste technieken komen in aanmerking voor onze collectie.

Authentieke, ambachtelijke meubels

Authentieke, ambachtelijke meubels

Voor de zitmeubelen, wordt gewerkt met massief hout voor de dragende delen van de karkassen, sterke interieurveringen en hoogwaardig leder of stof dat nog handmatig gegarnierd wordt door lokale vakmensen. Voor onze meubelstukken zoals tafels, dressoirs en alle mogelijke kasten, werken wij hoofzakelijk met massieve eik. Deze worden nog op een traditionele (met pen-gat verbindingen en zwaluwstaarten) en ambachtelijke manier vervaardigd. Ieder meubelstuk is dan ook uniek en authentiek. Afmetingen, stoffen, kleuren, zitcomforten… Alles kan aangepast worden aan de specifieke wensen van onze klanten.

Een volledig huis

Een volledig huis

In onze toonzaal vind je een volledig huis ingericht met allemaal stukken uit onze Larridon Home collectie. We hebben ons volledig kunnen uitleven met de afwerking ervan en zijn dan ook zeer trots met ons volledig ingericht Larridon Home huis. We hopen jullie warm te kunnen maken voor een bezoekje, want zoals jullie kunnen merken op bijhorende foto's heeft deze collectie een super cosy look.

Loop even mee door ons huis ...

Zoals je van ons gewend bent, hebben we ook dit deel van de winkel ondergedompeld in een echte gezellige, warme sfeer. We inspireren je graag met enkele leuke deco-artikelen om het ook bij jouw thuis even gezellig te maken. neem hier alvast een kijkje ...

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wees vanaf nu altijd als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes en profiteer als eerste van onze acties.
Schrijf je in

Wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie