Geopend tot 18:30 Openingsuren

Een relaxzetel is altijd een goed idee

  Terug naar overzicht

Een relaxzetel is altijd een goed idee

Wie comfort zegt, zegt relaxzetel. Als je op zoek bent naar ultieme rust en ontspanning in jouw interieur, dan is een relaxzetel de perfecte toevoeging aan je interieur. Deze veelzijdige stoelen zijn niet enkel een elegante toevoeging, maar ze bieden ook talrijke voordelen voor zowel je lichaam als je gezondheid.

Benieuwd waarom een relaxzetel een goed idee is? Lees verder en ontdek waarom zo'n fauteuil niet kan ontbreken in je huis!  

Ultiem comfort van relaxstoelen: een meesterwerk van ontspanning

Een gewone fauteuil biedt al heel wat comfort, maar een relaxzetel tilt dit naar een ander niveau. Deze stoelen zijn speciaal ontworpen om jou de perfecte ondersteuning te bieden. Ze zijn voorzien van diverse functies die je zelf kunt aanpassen naar jouw voorkeuren. Van ligposities tot verstelbare hoofdsteunen enz. Met een relaxzetel vind je altijd je ideale houding. Bovendien kan je ook kiezen of je liever handmatige of elektrische functies wenst. Met andere woorden een relaxzetel biedt je een oase van ontspanning en dit binnen handbereik! Ontdek zeker onze relax Twice, een elegante fauteuil boordevol comfort.

Geef je lichaam de rust die het verdient

Een relaxstoel heeft als belangrijkste doel om jouw lichaam optimaal te ondersteunen en te ontspannen. Heb je last van pijnlijke spieren, rug- of nekklachten? Dan kan een relaxzetel je pijn verlichten. Dankzij een kantelfunctie kan je achterover leunen, waardoor je voeten hoger komen te liggen. Dit bevordert een gezonde bloedsomloop in de benen en verlicht de spanning in je lichaam. Bovendien zorgt de verbeterde zithouding voor minder belasting op je rug en gewrichten. Een investering in jouw welzijn! Een perfecte relax hiervoor is de relax Arc

Hulp bij het opstaan: gemakkelijk en zorgeloos

Opstaan uit een zachte en comfortabele zetel kan soms een uitdaging zijn, vooral als je last hebt van zwakke benen of knieën. Met een relaxzetel hoef je jou hier geen zorgen over te maken. De opstaphulpfunctie ondersteunt je bij het opstaan, waardoor je moeiteloos en zonder druk op je benen rechtop kunt komen. Daarnaast bieden de stevige armleuningen extra ondersteuning en stabiliteit bij het opstaan. Zeg vaarwel tegen onhandig gedoe en verwelkom het gemak van een relaxzetel. De relax Faber is hier perfect voor.

Stijl en comfort in perfecte harmonie

Wie zegt dat deze niet samen kunnen gaan? Relaxstoelen bewijzen het tegendeel. Deze prachtige zetels zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en lederen bekledingen, waardoor je ze perfect kunt afstemmen op je interieur. Ook de poot kan gekozen worden of je nu eerder een draaivoet of vaste poot wenst. Het is mogelijk. Bij sommige zetels wordt er gewerkt met een ingebouwde accu, niet alleen praktisch, maar het zorgt ook voor een opgeruimde uitstraling zonder zichtbare kabels. Een stijlvol model dat hier perfect bij past, is de relax A-101.

Ontworpen voor jouw lichaam: de ideale pasvorm

Mensen komen in alle vormen en maten, en een relaxzetel begrijpt dit als geen ander. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van XS tot XXL, zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw perfecte pasvorm vindt. Bij sommige relaxen kan je ook de zitdiepte bepalen, kies een model dat naadloos aansluit bij jouw lichaam. Comfort is persoonlijk en met een relaxzetel kan je dit naar eigen voorkeur samenstellen. De Zigo relax is hier een goed voorbeeld van. 

Wil je meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij ons in de winkel, dan helpt ons deskundig team jou graag verder.

Kom gerust eens testzitten, want ondersteuning en comfort dat is wat je lichaam nodig heeft, denk je niet?

Andere nieuwsberichten

Stoffen hoeksalon woonkamer inspiratie
  25 juli 2023

Hoe kies je de perfecte salon?

Of je nu een gezellige avond voor de tv wil doorbrengen, een plek nodig hebt om te ont...

Raadpleeg onze tips en handige checklist
Massief eikenhouten vitrinekast inspiratie
  20 juli 2023

Waarom kiezen voor massief (eiken)hout?

Ontdek de talrijke voordelen van massief hout . Als je overweegt om je interieur te v...

Ontdek de voordelen van massief hout
Fluwelen hoeksalon woonkamer inspiratie
  17 juli 2023

Fluweel in je interieur

Verwen je zintuigen: de zachte en weelderige wereld van fluweel in jouw interieur! ...

Fluweel in huis halen dat doe je zo

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wees vanaf nu altijd als eerste op de hoogte van de leukste nieuwtjes en profiteer als eerste van onze acties.
Schrijf je in

Wij maken gebruik van cookies

De website van Meubelen Larridon maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie